Preliminarii EURO 2016: Situatia la zi din grupe si meciurile programate in weekend

Preliminarii euroPreliminarii EURO 2016! Finalul de saptamana ne propune o noua etapa din preliminariile pentru Campionatului European de Fotbal, editia Franta, 2016. Va invitam sa aruncam o privire peste grupe si disputele programate.

Sursa foto: en.wikipedia.org

 

 

 

Preliminariile CE 2016 – GRUPA A

groupA

Runda propune derby-ul dintre Olanda si Turcia. In ultimele 3 meciuri directe, cele ai recente in calificarile la CM 2014, olandezii au castigat la 0. Batavii au mare nevoie de un succes si in acesta intalnire, rezultat ce i-ar mentine in zona pozitiei secunde. Islanda are meci in Kazakhstan, iar Cehia porneste favorita certa a jocului de la Praga cu Letonia.

Preliminariile CE 2016 – GRUPA B

groupB

In partea a doua a campaniei, se asteapta revirimentul Belgiei si Bosniei, nationalele cotate cu cele mai mari sanse la calificarea din aceasta grupa. Bosniacilor le va fi ninsa extrem de dificil sa recupereze diferenta de 6 puncte ce ii separa de locul 2.
Etapa propune sambata,  confruntarea locurilor 1 si 2, Israel – Tara Galilor. O remiza le-ar conveni de minune belgienilor, care vor juca, in aceeasi zi, pe teren propriu, cu Cipru. Bosnia merge in Andorra.

Preliminariile CE 2016 – GRUPA C

groupC

Slovacia va ajunge, cel mai probabil, la 5 succese consecutive. Vineri, de la ora 21:45, surprinzatorul lider al grupei, joaca acasa cu Luxemburg. Spania se poate desprinde de Ucraina. CDele doua se vor inclesta, tot vineri, de la aceeasi ora, la Sevilla. Meci fara miza intre Macedonia si Belarus.

Preliminariile CE 2016 – GRUPA D

groupD

Duminica, de la ora 21:45, Polonia are o deplasare capitala in Irlanda. Daca se va impune la Dublin, sansele de calificare la Euro cresc considerabil.
De un eventual rezultat negativ al polonezilor, este pregatita sa profite Germania. Reus si compania joaca in Georgia. Greu de crezut ca oaspetii nu se vor intoarce invingatori. Scoatia poate ajunge la 10 puncte, cu un succes acasa, contra modestei nationale a Gibraltarului.

Preliminariile CE 2016 – GRUPA E

groupE

In grupa E, meciurile acestei etape se joaca vineri. Primele 3 clasate joaca acasa si sunt mari favorite. Anglia primeste vizita Lituaniei, Slovenia pe cea a sanmarinezilor, in timp ce Elvetia da piept, la Lucerna, cu Estonia. Probabil situatia din grupa va ramane nemodificata, cel putin pana la runda din iunie a preliminariilor.

Preliminariile CE 2016 – GRUPA G

groupG

Fara favorite clare la primele doua locuri, grupa G este una dintre cele mai echilibrate ale campaniei. Urmeaza o etapa cu partide interesante, toate programate vineri, de la ora 21:45. Austria nu concepe in Liechtenstein alt rezultat decat victoria. Rusia are o deplasare destul de grea in Muntenegru, in timp ce Suedia merge pe terneul Moldovei, ultima clasata.

Preliminariile CE 2016 – GRUPA H

groupH

In aceasta grupa H, avem o runda la capatul careia am putea avea cateva certitudini. Daca Italia castiga in Bulgaria, iar Croatia acasa, cu Norvegia – meciuri programate sambata seara – cele doua isi betoneaza clasarea pe locurile ce duc direct la Euro. Astfel, Norvegia ar ramane principala favorita la locul 3, in conditiile in care Bulgaria a rata startul de campionie. Tot sambata se joaca si Azerbaijan – Malta.

Preliminariile CE 2016 – GRUPA I

groupI

In singura grupa cu 5 echipe, duminica se joaca un meci important, cel dintre Portugalia si Serbia. Cu o victorie, lusitanii urca pe locul 1 si ii scot definitiv din calcule pe sarbi. Albanezii ar ajunge la 7 puncte, cate are si Danemarca, daca se impun, la Tirana, in confruntarea cu ultima clasata, Armenia. Nu ar fi insa nicio surpriza daca Armenia, constant o nuca tare in ultimele campanii de calificare,   s-ar intoarce cu puncte din aceasta deplasare.


 

Azi ne ocupam de baschet: VTB Promo Cup >Enisey – CSKA Moscova


 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu