Premier League: Conluziile primei runde

Premier League

Premier LeagueIata ca s-a incheiat primul episod din serialul Premier League, iar rezultatele nu au fost cele asteptate de noi, pariorii.

Parea a fi o etapa prielnica de Premier League, dupa victoria la limita repurtata de United contra celor de la Tottenham, singurul gol al intalnirii fiind de fapt un autogol, marcat de Walker. Spurs a incercat din rasputeri se restabileasca egalitatea, dar nu si-a concretizat ocaziile, iar formatia lui van Gaal se anunta o candidata serioasa la titlu.

Spectacolul a continuat cu obisnuitele partide de la ora 17, cand au inceput si biletele sa fie aruncate in cos din cauza lui Everton, care a obtinut doar un rezultat de eglalitate, si acela cu emotii, pe teren propriu, 2-2, contra lui Watford. Costel Pantilimon inca are cosmaruri dupa partida de la Leicester, unde a incasat 4 goluri de la elevii lui Ranieri, dar fara sa fie vinovat la vreunul. Tim Sherwood l-a scos din joben pe Rudy Gestede in minutul 60, iar acesta a inscris peste 10 minute si a adus victoria de partea lui Aston Villa, pe terenul lui Bournemouth, o echipa nou-promovata care pare condamnata la o lupta crancena pentru evitarea retrogradarii. Si Norwich va intra mai mult ca sigur in hora retrogradarii, fiind taxati de un Palace extrem de eficient sub comanda lui Pardew,  aproape la fiecare ocazie de gol.

Surpiza zilei am consemnat-o pe Stamford Bridge, unde Swansea a terminat la egalitate cu Chelsea, 2-2, chiar daca echipa lui Mourinho a condus de doua ori. Ca de obicei, „The Special One” a avut ceva de reprosat aribtrului intalnirii.

Mourinho-v-WengerDuminica, Arsenal a facut-o si ea “de oaie”, dupa ce a pierdut chiar pe Emirates, contra celor de la West Ham, scor 0-2, dupa greselile lui Petr Cech. Astfel, Slaven Bilic le-a dat o palma tuturor celora care l-au criticat ca a abordat cu rezervele meciul de la Giurgiu.Ca o paranteza, cei doi mari rivali, Mourinho si Wenger au iesit sifonati din aceasta prima etapa, nenumarate glume fiind facute pe seama lor.

Newcastle si Southampton au facut show pe St. James Park, intr-o disputa terminata nedecis, 2-2, dar in care ambele echipe au aratat pofta de joc si consistenta. Coutinho a salvat-o, din nou, pe Liverpool, cu un gol de pe alta planeta in minutul 86, la Stoke, unde este asteptat ca un salvator Xherdan Shaqiri.

Luni seara, Manchester City a “subordonat-o” pe West Brom, cum ar zice un clasic de pe la noi. Dubla lui Yaya Toure si reusita lui Kompany instaland formatia lui Pellegrini pe prima pozitie inca din prima runda si au salvat-o pe Arsenal de rusinea ultimului loc.

Astea fiind zise, am avut o prima etapa de Premier League cu de toate: goluri multe, suprize si rasturnari de situatie. De aceea iubim asa mult fotbalul englez si abia asteptam o nou runda din cel mai disputat campionat de pe planeta.

––––

Meciurile etapei a doua

O noua runda electrizanta de Premier League, ne asteapta la finele acestei saptamani. United deschide balul, vineri, la Aston Villa, sambata avem un Southampton – Everton, care ar trebui sa produca goluri, dar si alte dueluri foarte interesante, in timp ce meciul rundei este programat duminica: Manchester City – Chelsea! Luni, Liverpool primeste vizita nou promovatei Bournemouth.

Vineri, 14.08:
Aston Villa – Manchester United

Sambata, 15.08:
Southampton – Everton
West Ham – Leicester
Swansea – Newcastle
Sunderland – Norwich
Tottenham – Stoje
Watford – WBA

Duminica, 16.08:
Palace – Arsenal
Man. City – Chelsea

Luni, 17.08:
Liverpool – Bournemouth

(Adrian Ostaficiuc)

Premier League!


Liga 1: Financiar, nici la jumatatea ligii secunde din Anglia!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu