Preston – Middlesbrough: Oaspetii tintesc un start lansat!

anglia middlesbrough bournemouth sursa foto: www.b7rfree.comVineri seara s-a consemnat startul într-o noua ediție de Championship, una care se anunță mai pasionanta ca niciodată. Pe langa principalele favorite, Hull, Qpr, Burnley (asta in primul rand datorita bugetului asigurat de drepturile tv), cu siguranta ca pentru promovarea in PL se va bate, din nou si Middlesbrough. 

Preston – Middlesbrough

Cu un lot format din jucatori crescuti in propria academie. una foarte cunoscuta atat in Anglia si nu numai, dar si fotbalisti experimentati ca Stewart Downing sau Jonathan Woodgate, managerul Aitor Karanka se declara mulțumit, increzator si pregatit sa duca lupta pentru promovare din minutul 1 al primei etape si pana in minutul 90 al finalei de pe Wembley (daca va fi cazul). Boro debuteaza in noul sezon pe terenul nou promovatei Preston, prilej cum nu se poate mai bun pentru un inceput cu „dreptul” din partea trupei mult mai experimentate. Se asteapta debutul noii achizitii, Christian Stuani, uruguayanul cumparat cu 3,6 milioane de lire de la Espanyol.

Preston este o nou promovata. S-au realizat o serie de schimbari la nivel de lot, insa in primul rand s-a dorit pastrarea nucleului care a impresionat in stagiunea anterioara de Ligue One. Champsionship este insa altceva. Preston poate fi o formatie fara griji in acest sezon, dar contra granzilor diviziei, va avea mari probleme.

Echipele probabile

Preston North End: Pickford; Vermijl, Clarke, Huntington, Wright; Cunningham, Welsh, Johnson, Gallagher; Beckford, Garner

Middlesbrough: Konstantopoulos; Kalas, Ayala, Fry, Friend; Leadbitter, Clayton; Adomah, Downing, Reach; Kike

Concluzii

Daca meciul s-ar fi jucat dupa ce formatiile s-ar fi asezat, peste 7-8 etape si nu in runda de debut, mergeam probabil cu incredere maxima pe mana oaspetilor Middlesbrough. Vorbind insa de primul meci al sezonului, trebuie sa fim precauti, asa cum si bookmakerii o fac. Oaspetii au o cota de 2.45 pentru cucerirea celor 3 puncte! Noi vom alege pariul mai safe, adica…

Pont: 2 cu handicap 0 @ 1.80

(Iulian Vladu)


 

Allsvenskan: 4 partide si tot atatea ponturi!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu