Allsvenskan: 4 partide si tot atatea ponturi!

allsvenskan Hammarby

Patru jocuri sunt programate pentru duminica in Allsvenskan, Malmo – Goteborg si Orebro – Norrkoping, incep la 16:00, urmand ca de la 18:30, Halmstad sa primeasca vizita celor de la Atvidabergs, iar Hammarby sa intalneasca Elfsborg.

Malmo – Goteborg

Malmo – Goteborg este duelul celor mai de succes echipe din Suedia. “Albastrii” au in vitrina clubului 18 trofee de campioni si 14 cupe. Nici IFK nu se lasa mai prejos, acestia si-au trecut in palmares acelasi numarul de trofee cand vine vorba de campionat si numai 6 cupe, cea mai recenta este cea din acest an.Dupa un 0-2 in preliminariile UCL, Malmo a intors surprinzator scorul si au reusit sa se califice in Play Off ul competitiei, acest lucru nu se poate spune si despre oaspeti, care au cedat in fata celor de la Belenenses, 1-2 in mansa tur si 0-0 in Suedia. Age Hareide, experimentatul antrenor al celor de la Malmo este neinvins in fata mai tanarului sau  omolog, Magnus Edlund de la preluarea mandatului. De altfel, “albastrii” sunt neinvinsi in duelurile directe din aprilie, 2013. Se prefigureaza un duel spectaculos, o echipa gazda are sansa sa micsoreze diferenta dintre ei si echipele de pe podium, oaspetii daca nu pierd ar putea lua o optiune destul de buna sa termine in frunte acest sezon. Pont:  ambele marcheaza (1,70)

 

Orebro – Norrkoping

Intalnire intre dezamagirea si surpriza acestui sezon din punctul meu de vedere.  Penultuma pozitie pentru Orebro in acest moment cu 13 puncte si fara victorie de opt etape, o sa fie o cursa dificila pentru Alexander Axen si elevii sai pentru a se salva de la retrogradare.  Singura gura de oxigen pentru Orebro o reprezinta meciurile de pe Behrn Arena, unde au acumulat 10 din totalul punctelor si au marcat majoritaea golurilor. Norrkoping, locul 3 in Allsvenskan, vine dupa esecul cu AIK chiar pe propria arena, 1-2. O formatie constanta, mici derapaje cum a fost si cel cu AIK, dar au iesit foarte bine din duelurile cu echipele mai bune ale campionatului, Malmo, IFK sau Djugarden. Spre deosebire de adversarii din acest duel, oaspetii sunt neinvinsi de sase partide pe teren strain. Mici absente in ambele tabere, la Orebro nu pot evolua fundasii Moberg si Mensah, in tabara cealalta, Hadenius si Telo sunt accidentati.  1-1 a fost in tur, iar meciurile directe au fost impartite, insa in ultima perioada formatia care a reusit sa se impuna a fost Norrkoping, tot pe aceasta linie mergem si noi in partida de azi. Pont: Norrkoping inscrie in repriza secunda (1,59)

 

Halmstad – Atvidabergs

Posibilitate pentru Halmstad sa paraseasca zona rosie pentru cel putin o saptamana, acestia intalnesc de la 18:30 lanterna rosie, Atidabergs. Forma foarte slaba pentru ambele formatii, daca oaspetii au uitat sa castige, gazdele au bifat ultimul succes in urma cu patru etape, 1-0 cu Kalmar. 0 puncte pentru Atvidabergs pe teren strain este cel mai elocvent exemplu ca elevii lui Roar Hansen sunt ca si retrogradati. Gazdele se pot agata insa de asemenea partide si  ar putea bifa al patrulea succes de pe “Orjans Vall”. Absente notabile in tabara galben-negrilor, Maholi, Gyan, Ljung si Silverholt sunt accidentati, oaspetii avand intreg lotul la dispozitie. Greu de pronosticat o astfel de partida, in care fiecare punct este vital, insa mergem pe o varianta mai plauzibila, intarita si de rezultatul de 0-0 din tur. Pont: nu marcheaza ambele (1,97)

 

Hammarby – Elfsborg

De la 18:30 se disputa si ultimul meci al zilei, Hammarby vrea sa puna capat seriei de doua esecuri consecutive si puna un avans mai mare intre ei si echipele care se afla in zona rosie a Allsvenskan. Doar patru puncte in ultimele cinci dueluri, Hammarby  ocupa in continuare pozitia a unsprezecea cu 18 puncte, 13 dintre acestea fiind castigate pe arena proprie. Oaspetii au fost eliminati joi din Europa League de catre ODD din Norvegia, campionatul ramanand singurul obiectiv. In turul campionatului, partida incheiata nedecis intre cele doua, 1-1 a fost scorul.Cu un meci mai putin disputat, un eventual succes al oaspetilor ar putea sa le ofere sansa de a trece pe prima pozitie. Saetra, eliminat si accidentatii Pinones-Arce si Israelsson nu pot evolua pentru Hammarby, de la Elfsborg singurii care absenteaza sunt Rohden si Manns. Elfsborg pare mai montata pentru acest duel, stiu ca este una dintre putinele ocazii ramase cand ar putea profita sa preia stafeta. Pont: Elfsborg pauza sau final (1,86)

(Saulea Iulian)

 

Steaua – Dinamo, 67 de ani de istorie

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu