Primera Division: Fotbal de top, de vineri pana luni!

REAL MADRID  primera rentautobus comAsa cum ne-am obisnuit, etapa din Primera Division, a 29-a stagionala, se va intinde pe parcursul a 4 zile. Vineri, in deschidere, se joaca Eibar – Rayo, pentru ca luni, in epilog, sa avem intalnirea dintre Espnayol si Elche.

Sursa foto: rentautobus com

Vineri

Eibar si Rayo se vor afla fata in fata intr-un meci foarte important pentru gazde. Fara victorie in campionat de foarta multa vreme, Eibar s-a prabusit in clasament. Doar 3 puncte o mai despart de retrogradare, pe formatia lui Piovaccari. Mult mai linistita din acest punct de vedere – locul 11, cu 35 de puncte – Rayo s-ar multumi si cu un punct in deplasarea de vineri.

Sambata

Sevilla – Bilbao este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei, dar si ale rundei. Andaluzii si-au revenit si ataca din nou topul 4. De partea cealalta insa, fara niciun stres pana la finala Cupei Spaniei, Bilbao s-a descatusat. Bascii n-au mai pierdut de 6 etape, iar in ultimele 5 au doar victorii!

Atletico Madrid isi poate apara avansul fata de Sevilla, printr-o victorie la Cordoba. Ultima clasata, echipa lui Andone a pierdut pe linie in precedentele 9 etape.

Almeria – Levante este un imens derby la retrogrdare, in timp ce Malaga – Sociedad pune fata in fata doua dintre protagonistele stagiunilor anterioare de Primera. Momentan, rivalele din acest joc sunt despartite in clasament doar de 2 locuri. Totusi, Malaga (7) are un avans de 8 puncte in fata trupei basce (9).

Duminica

In ultima zi a saptamanii, le vom vedea la treaba pe primele 3 clasate. Barcelona are o deplsare destul de dificila la Celta Vigo, echipa ce stie cum sa puna probleme granzilor. De altfel, in turul de pe Camp Nou, trupa din Vigo s-a impus cu 1-0!!
Real primeste vizita Granadei, partida in care se va pune  madrilenii se pot impune la o diferenta importanta.

Tot sambata avem  Getafe – Deportivo, duel intre locurile 13, respectiv 16 ale clasamentului, dar mai ales partida Valencia – Villarreal. Trupa de pe Mestalla are de dus o batalie de la distanta cu Atletico Madrid si Sevilla pentru locul 3, dar daca pierde acest derby, acelasi obiectiv il va avea in vizor si Villarreal!

Luni

Dupa cum s-a precizat, etapa a 29-a din Spania se termina in Catalunia, cu jocul Espanyol – Elche. O sansa buna pentru alb-albastri de a cuceri 3 puncte care, in functie si de restul rezultatelor, i-ar putea readuce in topul 10 al clasamentului din Primera.


 

Primera Division, etapa a 29-a: Cotele SportingBet

spania aprilie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Serie A: Etapa a 29-a se joaca sambata!


 

 

.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu