Serie A: Etapa a 29-a se joaca sambata!

Roma fans serie a poolpmx comPentru ca in weekend catolicii din intreaga lume serbeaza Pastele, toate cele 10 meciuri ale rundei cu numarul 29 din Serie A se vor disputa sambata. Derby-ul etapei este Roma – Napoli.

Sursa foto: poolpmx.com

Roma – Napoli

Intalnirea de pe Olimpico va deschide etapa, fiind programata cu incepere de la ora 13:30. Roma are prima sansa la pariuri, dar victoria ar fi doar a 3-a din ultimele 12 meciuri de campionat. Dupa aceasta serie destul de slaba, trupa lui Garcia a pierdut aproape intreg avansul fata de a 3-a clasata, marea rivala locala, Lazio.
Nici Napoli nu e in forma, ultimele 4 jocuri de campionat aducandu-i doar 2 puncte. Higuain si compania au cazut pe pozitia a 5-a, la tot atatea puncte de locul 3, ultimul ce duce in UCL.

Un amanunt interesant: in ultimele 7 meciuri directe, de fiecare data s-a impus gazda partidei. In tur, Napoli a castigat cu 2-0.

Celelalte meciuri ale rundei

Lazio este pregatita sa speculeze orice pas gresit al concitadinei. In aceasta etapa, Stefan Radu si colegii sai vor lupta pentru victorie la Cagliari. Pe locul 18, sarzii au doar 4 victorii adunate, niciuna in precedentele 8 runde.

Verona primeste vizita Cesenei, intr-un derby pentru evitarea retrogrdarii. „Calutii de mare” stau mult mai prost in clasament: penultimul loc, la 5 puncte distanta de pozitia a 17-a.
Atalanta, chiar prima trupa peste linie, are mare nevoie de cel putin un punct in pmeciul de acasa cu Torino. Oaspetii vin insa de pe locul 7, pe care vor sa-l apere in fata echipelor din Milano si a formatiilor Genoa si Palermo.

In aceasta runda, AC Milan joaca in fieful sicilienilor, partida in care elevii lui Inzaghi cauta doar al 3-lea succes stagional pe terenurile adverse. Inter are un meci mult mai simplu, acasa cu Parma, prima retrogradata a sezonului. Genoa primeste vizita lui Udinese, formatie de care a dispus in tur cu 4-2!

De la ora 19:30 avem al doilea meci de mare importanta al rundei. Fiorentina joaca pe „Artemio Franchi” impotriva Sampdoriei. La victorie, echipa lui Montella are sansa de a urca pana pe locul 4! Atentie insa: Doria a pierdut doar 4 meciuri in intreg sezonul de Serie A! In restul de 24, in numar egal, victorii si remize!

Runda se incheie cu un dezechilibrat Juventus – Empoli. Lidera in toate ierarhiile, inclusiv in statisticile pe goluri si siguranta defensiva, echipa torineza are cota 1.30 pentru al 21-lea succes din actualul campionat.


 

Serie A, etapa a 29-a: Cotele SportingBet

 

italia aprilie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Avancronica rundei din Premier League: Derby pe Emirates!


 

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu