Primera Division: Pariuri 1X2 & NetBet iti ofera avancronica si cotele rundei cu numarul 8!

Primera Division : Pariuri 1X2 & NetBet iti ofera avancronica si cotele rundei cu numarul 8!

Dupa o campanie a preliminariilor incheiata cu succes printr-o calificare la turneul european din vara viitoare din Franta a selectionatei „La Roja”, fotbalul spaniol isi reia in weekend partidele din campionatul intern in runda numarul 8. Runda in care Real are meci pe teren propriu cu Levante, Barcelona joaca deasemenea pe „Camp Nou” cu Vallecano, iar liderul Villareal primeste vizita Celtei Vigo.

Sursa foto : www.smartblog.es


BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Screenshot_1Balul in Primera Division va fi deschis sambata de cele doua formatii mari ale Primerei Division. Real Madrid intalneste pe Santiago Bernabeu, Levante, echipa care dupa 7 etape scurse pana acum din noul sezon de Primera, inca nu reuseste sa se smulga din ghearele subsolului clasamentului, in timp ce in „templul” numit Camp Nou, Barcelona va incerca sa iasa din pasa proasta in care se afla de 3 etape incoace printr-o victorie care sa multumeasca fanii echipei „blau – grana”, in fata formatiei capitanului echipei nationale, Razvan Rat, Rayo Vallecano.

Tot sambata, castigatoarea Europa League din acest sezon se deplaseaza la Eibar, „liliecii” din Valencia au meci acasa cu Malaga, iar de la ora 23.05, Betis Sevilla si Espanyol se intalnesc in derby-ul zilei din Primera Division.

Ziua de duminica incepe in forta, de la ora 13.00 cu derby-ul Villareal – Celta Vigo. Liderul la zi in clasamentul Primerei Screenshot_1Division, Villareal, are de trecut acasa peste o nuca tare, numita Celta Vigo, echipa care a reusit sa de-a de pamant cu Barcelona si Sevilla in doua etape consecutive, marcandu-le acestora 6 goluri, 4 numai campioanei en-titre din Primera Division.

La Sociedad se joaca Real Sociedad – Atletico Madrid, in timp ce fosta echipa a lui „Gurita” Contra, Getafe, primeste incepand cu ora 17.00, vizita nou promovatei Las Palmas. Ziua de duminica in Primera Division se incheie exact asa cum incepe, cu un derby de gala. „Super Depor” primeste vizita celor de la Ath. Bilbao intr-o partida ce va incepe de la ora 21.30.

Luni, in epilogul rundei cu numarul 8, Gijon, echipa care din postura de nou promovata a reusit sa le administreze corectii severe mai marilor forte Espanyol si Deportivo La Coruna, va da piept cu lanterna rosie in acest moment din prima liga spaniola, Granada, formatie care inca nu-si gaseste cadenta in acest inceput stagional in Primera Division.

Screenshot_1


Ai cotele si BONUSUL Netbet pentru a paria pe Steaua – Timisoara: Campioana vrea revansa!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu