PSG, oferta soc pentru Hazard!

Potrivit site-ului Calcio Mercato, campioana Frantei ar fi inaintat, chiar in aceasta saptamana,  o prima oferta pe adresa lui Chelsea, pentru achizitionarea lui Eden Hazard.

PSG e gata sa sparga banca in scopul achizitionarii mijlocasului belgian, dorit si de Real Madrid. Seicii care detin clubul parizian vor sa-l deturneze pe Hazard din drumul catre Madrid, cu o oferta pe care nici macar miliardarul Abrahmovich nu ar putea-o refuza: 100 de milioane de euro! Cert este faptul ca nicio discutie in ceea ce priveste achizitionarea lui Hazard nu ar putea incepe de la o suma mai mica de 70 de milioane de euro,  cota de piata a jucatorului, conform transfermarkt.

Eden Hazard

Decisiv pentru Chelsea in stagiunea anterioara, una in care londonezii si-au trecut in palmares titlul intern, Hazard a inceput mai slab noul sezon. In plus, belgianul ar fi intrat in conflict cu Mourinho, zvonuri alimentate si de  desele netitularizari ale lui Hazard, in ciuda evolutiilor foarte slabe ale campionei din primele runde.

Ramane de vazut ce se va intampla, mai ales ca situatia ar putea lua si o alta turnura. Chiar daca a primit in continuare credit de la Abrahmovich, Mourinho nu este deloc sigur de scaunul sau. In cazul in care Chelsea nu va urca rapid in clasament este posibil ca patronul lui Chelsea sa decida in iarna o schimbare nu la nivelul lotului de jucatori, ci a staff-ului tehnic!


Dinamo – Steaua: Vezi care e favorita derby-ului de pe 22 noiembrie!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu