Selecționerul Mirel Rădoi și conducerea FRF au intrat în autoizolare la domiciliu »

Campionatul Mondial

Selecționerul Mirel Rădoi și conducerea FRF au intrat în autoizolare la domiciliu. Decizia vine după ce aceștia au intrat în contact cu oficiali europeni depistați ca purtători ai virusului COVID-19!


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Rădoi & federalii au  participat la începutul acestei luni la Congresul UEFA de la Amsterdam şi la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor. Or după acest eveniment au apărut cazuri de îmbolnăviri cu virusul COVID-19.

„În legătură cu informaţia privind participarea conducerii FRF la Congresul UEFA de la Amsterdam şi la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor, din perioada 2-3 martie a.c., unde au apărut cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19, în rândul reprezentanţilor Serbiei şi ai Elveţiei, facem următoarele precizări: Delegaţia FRF la Congresul UEFA şi ulterior la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor a fost formată din Răzvan Burleanu (n.r. preşedinte), Radu Vişan (n.r. secretar general), Gabriel Bodescu (n.r. secretar general adjunct), Mirel Rădoi (n.r. selecţioner), Mihai Stoichiţă (n.r. director tehnic) şi Gabriel Berceanu (n.r. ofiţer de presă al echipei naţionale)”, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial al FRF.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Totodată în acest comunicat remis mass-media se precizează că reprezentanții FRF nu au avut contacte directe cu persoanele declarate infectate, „ci doar contact ambiental, în sala de congres”.

„De la acel moment se vor împlini mâine 14 zile, perioadă relevantă pentru apariţia simptomelor, conform autorităţilor sanitare. Cei şase reprezentanţi ai FRF la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor nu prezintă niciun fel de simptome care ar putea fi asociate cu COVID-19. Ei au intrat în izolare autoimpusă de la aflarea veştilor despre participanţii depistaţi cu coronavirus”, se mai precizează în comunicatul FRF. Cei care au compus delegaţia FRF vor continua să rămână în izolare până la finalul acestei săptămâni.

În noul context este tot mai evident faptul că barajul dintre Islanda și România programat pe 26 martie va fi amânat. 

Deschide ACUM cont la Fortuna, pentru o experienta totala in pariurile online: sporturi, casino, virtuale, loto, promotii, happy-hour si BONUS de 500 RON! 

Vrei 500 de RON GRATIS pentru pariurile tale? Deschide-ti cont online la Fortuna, cu un simplu CLICK aici. La primul depozit primesti bonusul! 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu