Rapid, liber catre Liga 1: Principala contracandidata la promovare a „giulestenilor”, aproape de faliment!

Rapid, liber catre Liga 1: Principala contracandidata la promovare a „giulestenilor”, aproape de faliment!

La jumatatea turului sezonului competitional 2015/2016 din Liga a 2 a, incertitudinea in ceea ce priveste configuratia finala a clasamentului Seriei 1 inca domina liga secunda. Dupa ce au existat zvonuri cum ca multe formatii din Seria 1 a Ligii a 2 a au inceput sezonul, dar nu il  vor si termina, iata ca astazi un club de traditie din fotbalul romanesc este aproape de desfiintare.

Sursa foto : www.reporterntv.ro & lumeafotbalului.wordpress.com

Screenshot_1Este vorba de Farul Constanta, echipa care dupa o campanie bunicica de achizitii in vara, a anuntat cu surle si trambite ca va fi singura echipa din acest sezon competitional, care va pune reale probleme Rapidului, considerata echipa cu cele mai mari sanse de a promova, in lupta la promovarea in primul esalon fotbalistic de pe plaiurile noastre mioritice. Singura echipa din Seria 1 care a reusit sa invinga Rapidul in aceasta prima parte a turului de sezon a ajuns cu un dosar pe mesele Tribunalului Constanta, care a judecat o cerere de intrare în faliment pe care mai multi creditori au facut-o si a dispus „inceperea procedurii falimentului debitorului”, delegand si un administrator judiciar care sa se ocupe de acest demers.


 

BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


„Rechinii” pot face recurs, urmatoarea data de judecata fiind stabilita pentru 18 ianuarie. Pana atunci insa este posibil ca echipa de fotbal sa se destrame, surse din interiorul clubului sustinand ca urmeaza sa se desfaca contractele jucatorilor. FC. Farul ocupa in prezent locul 6, cu 11 puncte, cu 7 sub Rapid, echipa pe care o ameninta serios la inceputul sezonului ;). Se pare ca aceasta amenintare se va resfrange asupra echipei de la malul marii, data fiind situatia de fata.

Istoria clubului de pe malul Marii Negre

Farul are o istorie bogata în fotbalul romanesc, fiind înfiintata în urma cu 66 de ani. Dintre acestia, 42 i-a petrecut in Liga 1, cele mai importante performanțe fiind calificarea în doua rânduri in Cupa UEFA Intertoto, dar si o finala de Cupa Romaniei, pe langa multele sezoane in care a terminat in primele 6 echipe sau 8 ale Ligii 1.

Printre cei mai importanti jucători care s-au afirmat la clubul constantean, ii numaram pe  Gheorghe Hagi, dar și Iulian Apostol, Vasilica Cristocea, Dinu Todoran, Claudiu Voiculet si Mihai Gurita, sau chiar romanul de acum  Ionut Kehinde Fatai, care s-a afirmat in fotbalul romanesc, plecand de la echipa constanteana, adus fiind pe malul marii de ” Sapaliga” Ion Marin.


 

Belgia poate deveni diseara cea mai buna nationala a lumii! Ce au de facut Hazard & co.?


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu