RB Leipzig -1860 München: Modern vs Istorie

RB LeipzigRB Leipzig si TSV 1860 München se vor afla fata in fata, incepand cu ora 21:15, in epilogul etapei a 19-a din 2Bundseliga. Daca ar juca astazi istoria, TSV ar fi deja invingatoare a meciului.
Trupa din Munchen s-a infiintat, asa cum o spune si numele, in anul 1860. A avut performante notabile in aceasta perioada, atat interne, cat si continentale. A castigat Cupa Europeana in 1965, Cupa Germaniei de doua ori si Bundesliga, in anul 1966. La polul opus, gruparea patronata de concernul Red Bull a „facut ochii” in urma cu doar 5 ani.
Din nefericire insa pentru fanii formatiei din Munchen, istoria nu va avea nicio importanta in acest meci. Vor juca doua formatii cu obiective total diferite. Daca RB Leipzig trage la o clasare in varful ierarhiei, TSV spera sa termine anul peste linia retrogrdarii.
RB Leipzing
In jocul tur, am avut parte de un galop de sanatate al trupei din Leipzig. La Munchen a fost 3-0, meci disputat in august. De altfel, RB Leipzig a avut un debut fulminant de campionat, iar multa lume considera ca formaţia condusă de Alexander Zorniger va lupta la promovare.
Nu se mai pune insa problema. RB Leipzig a ramas in zona superioara a clasamentului, dar a rupt contactul cu primele 3 locuri.
In plus, pentru acest duel, tehnicianul Zorniger se confrunta cu o serie de absente grele. Tim Sebastian (15 meciuri) si fundaşul dreapta Anthony Jung (18 meciuri) sunt accidentati. Pe aceeasi lista mai sunt si internationalul american Terrence Boyd (7 meciuri/2 goluri), plus experimentatul Ante Rebic (5 meciuri). Acesta din urmă este, conform  transfermarkt, cel mai valoros jucător din lot. Poate reveni golgheterul echipei, Yussuf Poulsen. Totusi, danezul nu este pus la punct cu conditia fizica.
Echipă probabilă: 
Coltorti – Heidinger, Hoheneder, Compper, Klostermann – Khedira – Kimmich, D. Kaiser, Demme – Frahn, Poulsen
TSV 1860 München 
Cu un număr de 16 puncte acumulate în 18 etape, formaţia bavareză se află pe locul de baraj pentru promovare/retrogradare, la egalitate cu St.Pauli.
Trebuie evidentiat un aspect interesant in ceea ce o priveste pe trupa din Munchen. Acasa are mari probleme, nu doar in a cuceri puncte, ci si in a marca. In deplsare insa, lucrurile se prezinta decent: 3 victorii si o remiza, in 9 meciuri. Ultimele trei partide jucate „afară” i-au adus 6 puncte, dupa succesele la Bochum si Union Berlin. Esec la limita in derby-ul bavarez cu Nurnberg.
Pentru partida din această seară, Munchen il are indisponibil pe il mijlocaşul Yannick Stark. In cele 5 partide stagionale in care nu a putut conta pe Stark, TSV Munchen a pierdut!
Echipă probabilă: Ortega – Angha, Kagelmacher, Vallori, Wittek – Sanchez, Weigl – M. Wolf, Adlung, Claasen – Okotie

Concluzii

RB Leipzing nu reuseste sa marcheze prea multe goluri. In plus, astazi sunt si multe absente importante in compartimentul ofensiv. Si apararea va suferi din cauza accidentarilor. Oaspetii ar putea profita de toate acestea. Alegem pariul 2 cu handicasp asiatic +1 la o cotă de 1,70. In caz de victorie a gazdelor la un singur gol diferenţă, miza va fi returnata. Daca formaţia bavareză va reuşi să plece cu punct sau puncte din fief-ul lui RB Leipzig, pariul va fi câştigător.
(Andrei Cioineag)
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 6

    1. boby m.

      sabine pune te rog in paranteza si numele de scena a lui (Andrei Cioineag) adica SUD sa stim a cui e articolul 🙂

      si inca o idee daca se poate , la finalul articolului sa fie o statistica personala a pronosticurilor(pur informativ) de exemplu 10W-5L win/lost , sa vedem forma de moment a colaboratorului ,sa vedem ”e în vîna” sau nu 🙂

        1. SUD

          Asta a spus Sabin sau Dan, însă chestia asta am scris-o şi eu într-o analiză mai îndetaliată.E vorba de un fundaş în vârstă de 18 ani pe nume Klostermann care a jucat doar două minute în acest sezon de Zweite Bundesliga, respectiv care are în CV doar formaţii de juniori.Cel puţin cei de la bundesliga.de îl dau titular pe acest puşti, însă cei de la kicker au o altă linie defensivă probabilă care nu-l includ pe cel precizat mai sus.Rămâne de văzut.

Lasa un comentariu