FC Barcelona – Real Madrid: Principalele cote, echipele probabile si tot ceea ce ar trebui sa stii despre El Clasico!

Sambata, incepand cu ora 17:15, se va disputa partida FC Barcelona – Real Madrid, din cadrul rundei cu numarul 14 din La Liga. Confruntarea ce va putea fi urmarita in Romania atat pe Dolce Sport, cat si pe Digi Sport, este, cu certitudine, cea mai importanta partida din weekend.


Rivalitatea FC Barcelona – Real Madrid si statistici generale

Inclestarea dintre cele mai importante doua echipe ale Spaniei este deja una istorica. Cele doua formatii s-au intalnit de nu mai putin de 264 de ori in toate competiile (dintre care doar 33 au fost partide amicale). Formatia „Blaugrana” au triumfat in 109 partide, in timp ce „Galacticii” au castigat 97, iar 58 s-au incheiat la egalitate.

  • Cea mai mare diferenta de scor: Real Madrid – FC Barcelona 11-1 (Copa del Rey, 19 iunie 1943);
  • Cel mai lung sir de victorii: 6 – FC Barcelona (25 ianuarie 1948 – 15 ianuarie 1949);
  • Cele mai multe rezultate de egalitate consecutive: 3 (1 mai 2002 – 20 aprilie 2003);
  • Cele mai multe partide fara rezultat de egalitate consecutive: 18 (25 ianuarie 1948 – 21 noiembrie 1954);
  • Cea mai lunga serie de partide fara infrangere in „El Clasico”: 14 – Real Madrid (31 ianuarie 1931 – 3 februarie 1935);
  • Cea mai lunga serie de dispute fara infrangere in campionat: 7 – FC Barcelona (13 decembrie 2008 – 10 decembrie 2011), Real Madrid (31 ianuarie 1932 – 3 februarie 1935).
Statistici jucatori FC Barcelona – Real Madrid

Un aspect extrem de interesant in ceea priveste cei mai emblematici jucatori ai istoriei derby-ului „El Clsaico” este faptul ca in topul marcatorilor din campionat se afla doi jucatori cu cetatenie argentiniana: Lionel Messi (FC Barcelona) si Alfredo Di Stefano (Real Madrid), fiecare cu cate 14 goluri inscrise in poarta rivalilor in campionat. Totusi, Lionel Messi a inscris in toate competiiile oficiale de 21 de ori in fata „Galacticilor”, in timp ce Di Stefano a inscris doar de 18 ori in fata Barcelonei. Urmatorul in acest clasament este portughezul Cristiano Ronaldo, ce a perforat poarta „Blaugrana” de 18 ori in toate competiile.

De asemenea, principalul pretendent la balonul de aur din acest an, Cristiano Ronaldo, este jucatorul ce a marcat in cele mai multe partide consecutive din derby-ul Spaniei – 6 la numar, timp in care acesta a punctat de 7 ori. Cele 6 partide s-au disputat in intervalul 2011-2013.

Principalii artizanti in El Clasico: FC Barcelona – Real Madrid
  • Lionel Messi (FC Barcelona) si Ferenc Puskas (Real Madrid) sunt singurii ce au inscris de doua ori cate un hattrick in El Clasico;
  • Lionel Messi (FC Barcelona) a oferit cele mai multe pase in El Clasico – 13;
  • Manuel Sanchis este jucatorul cu cele mai multe prezente in derby – 43, in timp ce imediat in apropierea sa vin Francisco Gento (Real Madrid) si Xavi (FC Barcelona), fiecare cu cate 42 de aparitii;
  • Printre cei mai importanti jucatori ce au evoluat pentru ambele formatii ii mentionam pe: Michael Laudrup, Luis Vigo, Ronaldo, Javier Saviola, Luis Enrique, Gheorghe Hagi si Samuel Eto’o.
Principalele cote FC Barcelona – Real Madrid

In ciuda faptului ca Real Madrid trece printr-o perioada foarte buna, clasandu-se pe prima pozitiei in Primera Division, iar catalanii au parut ca nu se regasesc in campionat in ultima perioada, bookmakerii o vad principala favorita pe FC Barcelona in vederea obtinerii victoriei in cel mai important derby al acestei saptamani din Europa. Acesteia ii este atribuita o cota de 1.85 de catre 888Sport pentru victoria simpla, in timp ce victoria Realului este listata la 3.80, iar cota pentru rezultatul de egalitate ajunge la 4.10. Unul dintre cele mai probabile evenimente din partida de sambata, din perspectiva cotelor, este pronosticul „ambele echipe vor inscrie”, 888Sport oferind o cota de 1.44. De asemenea, putem miza pentru o cota de 2.16 pe pronosticul „peste 3,5 goluri in meci”!

Alte cote FC Barcelona – Real Madrid

concurs

Messi vs Ronaldo

Pe langa duelul principal dintre FC Barcelona si Real Madrid, disputa dintre doi dintre cei mai buni fotbalisti ai tuturor timpurilor va fi in prim-plan. Daca Messi trece printr-o forma excelenta, starul portughez a parut destul de sters in ultimele luni. Totusi, acesta din urma si-a „spalat pacatele” in fata propriilor fani in urma hattrick-ului reusit pe terenul celor de la Atletico Madrid in victoria Realului cu scorul de 3-0. Pe langa principalele optiuni pe care putem paria, 888Sport ne ofera posibilitatea de a miza si pe marcatorul din „El Clasico”: minim o reusit a argentinianului Lionel Messi este cotata cu 1.93, in timp ce minim un gol al lui Cristiano Ronaldo este cotat cu 2.43!

Daca iti faci chiar acum un cont la 888Sport, poti miza complet gratuit din imensul bonus de 1.000 RON pe care il primesti!

Echipe probabile FC Barcelona – Real Madrid

FC Barcelona (4-3-3): ter Stegen – Alba, Pique, Mascherano, Roberto – Suarez, Busquets, Rakitic – Neymar, Suarez, Messi.
Absenti: Mathieu (accidentat).

Real Madrid (4-2-3-1): Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Modric, Kovacic – Vazquez, Isco, Ronaldo – Benzema.
Absenti: Bale, Morata, Kroos (accidentati).


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu