A FALIMENTAT o casa de pariuri din Romania! Un roman a stabilit un RECORD in acest week-end, castigand peste UN MILION DE LEI!

euro 2016

Intrucat majoritatea rezultatelor inregistrate in campionatele mari ale Europei in acest week-end au fost firesti, multi dintre noi s-au indreptat catre casierie cu biletele castigatoare. Sigur, unii am fost mai mult sau mai putin norocosi, inregistrand profituri variabile, in functie de miza. Ei bine, acesta nu este si cazul unui parior care, mizand la o casa de pariuri din Bucuresti, a izbutit sa castige o suma RECORD, in valoare de peste un milion de lei!


11 bilete de aur

Desi miza totala nu a depasit suma de 165 de lei, inspiratul parior a ales s-o distribuie in mize similare pe nu mai putin de unsprezece bilete, in cadrul carora a ales sa joace aceleasi 16 , respectiv 19 meciuri, in functie de bilet. Aici vine insa partea interesanta: pariorul a avut acelasi pronostic pentru FIECARE dintre evenimentele alese: “Pauza sau final X”!

Printre partidele alese de catre norocosul castigator regasim atat meciuri din ligile importante ale Europei, precum Sunderland – West Ham (Anglia) sau Palermo – Bologna (Italia), cat si jocuri din campionate mai putin cunoscute, cel putin in Romania, precum Matera – Lecce (Liga a 3-a din Italia), Neman Grodno – Slutsk (Belarus), SumQayit – Zira (Azerbaidjan) sau Freamunde – Santa Clara (Liga a 2-a din Portugalia). Un lucru este cert insa: acest domn R.M., alias “Mister X”, a ghicit toate evenimentele de pe TOATE biletele, inregistrand astfel un adevarat record in Romania in ceea ce priveste castigurile la pariurile sportive, iar casa de pariuri “afectata” poarta numele de Superbet. Felicitari inspiratului parior!


Iata AICI biletele castigatoare:

1 super2 super

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu