Redactia Pariuri1x2 v-a oferit 12/12 PRONOSTICURI CASTIGATOARE in acest week-end in Serie A!

serie a

Intr-o etapa a 37-a din Serie A in cadrul careia spectacolul a fost la el acasa, redactia site-ului nostru v-a propus 12 sugestii pe 8 dintre cele 9 partide disputate pana acum in aceasta runda de Italia, iar toate au fost castigatoare!


Superioritatea Romei si spectacolul de pe “San Paolo”

Etapa a debutat cu sambata cu partidele ocupantelor locurilor 2 si 3 din Serie A, AS Roma si Napoli. Amandoua si-au respectat blazonul si au izbutit sa invinga la scor. Redactia noastra a anticipat atat ofensiva in mare forma a capitolinilor, cat si capabilitatea acestora de a se impune la handicap la Verona. In celalalt meci, “GG-ul” a iesit fara probleme, dupa o ora de joc, aducandu-ne profit pe o cota excelenta de 1.71.


Citeste si:

Show total duminica

Profitul nu a incetat sa apara nici duminica, atunci cand a avut loc “grosul” acestei etape, si a facut-o fara ezitare. “Over-ul” de la Genova, “Under-ul” de la Empoli, cele doua propuneri stricte pe Juventus si “GG-ul” de la Inter au culminat cu un bilet al zilei castigator fara niciun fel de emotii. In consecinta, nu putem spune decat faptul ca am profitat din plin de aceasta etapa de Italia, evitand cu succes pariurile inutile pe solisti precum Empoli, Lazio sau Udinese si asigurandu-ne castiguri eficiente, fara a efectua vreun pas gresit.

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu