Renasterea “diavolului” milanez! Transferurile de SENZATIE prin care AC Milan isi depune candidatura la titlu in sezonul viitor de Serie A

Era mediocritatii si monotoniei este foarte aproape de a lua sfarsit in sanul gruparii din Milano. Conform promisiunilor, noul grup de investitori chinezi de la AC Milan loveste in plin pe piata transferurilor din Europa, In consecinta, “rossonerii” au bifat deja patru transferuri excelente in acest inceput de perioada de mercato, dezvaluindu-si clar intentiile pentru sezonul ce urmeaza.


Pe toate posturile, din toate ligile!

Dupa ce au incheiat sezonul trecut de Serie A pe pozitia a 6-a, cei de la AC Milan au hotarat, dupa o bucata buna de vreme, sa puna piciorul in prag. Dispunand de un lot modest pe parcursul ultimilor ani, una dintre cele mai importante echipe ale Italiei isi doreste cu ardoare sa revina acolo unde ii este locul, in topul ierarhiei, iar in perspectiva acestui fapt, sefii au inceput demersurile in cadrul clubului din Milano.

Asadar, Mateo Musacchio (Villarreal), Ricardo Rodriguez (VfL Wolfsburg), Franck Kessie (Atalanta) si cireasa de pe tort, Andre Silva (FC Porto) au semnat cu “diavolul” milanez.ac milan rodriguez

Primul din lista, Musacchio, este un fundas central in varsta de 26 de ani care a evoluat timp de sase sezoane in tricoul primei echipe a celor de la Villareal. Recunoscuta pentru defensiva excelenta pe care a aratat-o pe parcursul sezonului trecut, Villareal a renuntat la un adevarat pilon al echipei, in schimbul sumei de 18 milioane de euro.

Cel de-al doilea nume de pe lista de transferuri deja efectuate cocheteaza si el cu compartimentul defensiv. In varsta de 24 de ani, Ricardo Rodriguez este un fundas de banda, de meserie, care a fost curtat inclusiv de catre Real Madrid in urma cu un an. Considerat de multa lume unul dintre cei mai buni aparatori laterali din Europa, elvetianul cu origini chiliene poate fi considerat  drept unul dintre cele mai importante transferuri din aceasta vara in Europa. In schimbul aceleiasi sume de 18 milioane de euro, Rodriguez se va lua la tranta din sezonul viitor cu granzii Italiei.


Citeste si:

Considerat unul dintre cei mai buni mijlocasi din Serie A in acest sezon, ivorianul Franck Kessie a calauzit-o pe revelatia Italiei, Atalanta, pana pe pozitia a 4-a in stagiunea trecuta. Dirijand centrul terenului cu o siguranta iesita din comun pentru un jucator de doar 20 de ani, Kessie a fost cedat de catre “La Dea” drept imptrumut pentru doi ani in schimbul sumei de 8 milioane de euro, cu mentiunea ca va putea fi cumparat definitiv de catre AC Milan in vara lui 2019 pentru doar 20 de milioane de euro.

Ultimul, dar nu cel din urma, pentru ca, pana la urma, campania de transferuri a milanezilor nu se va sfarsi aici, este tanarul talent al celor de la FC Porto, Andre Silva. Atacantul in varsta de 21 de ani despre care insusi Cristiano Ronaldo a declarat ca va fi urmasul sau la echipa nationala a Portugaliei a semnat oficial cu AC Milan in schimbul unei importante sume de 38 de milioane de euro. Marcator a 16 reusite in tricoul “dragonilor” in campionatul trecut, Silva este privit drept unul dintre atacantii care au potentialul de a ajunge foarte sus in cariera de fotbalist.


In consecinta, daca facem un calcul, suma totala a celor patru transferuri s-ar ridica in jurul cifrei aproximative de 80 de milioane de euro. Luand in considerare faptul ca aceasta suma reprezinta doar jumatate din bugetul de transferuri al “rossonerilor”, noi mutari spectaculoase se prefigureaza in cadrul clubului din Milano.

Sursa foto: acmilan.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu