Revendica-ti acum BONUSUL de la Netbet cu un pariu la meciul Angliei!!

Contand pentru ultima etapa a grupei E, partida nu mai are nicio importanta pentru cele doua combatante. Rooney si compania au castigat demult aceasta grupa in care au adunat maximum de puncte posibil. De partea cealalta, nationala baltica ar mai putea, in cel mai bun caz, sa treaca in clasament de rivala locala, Estonia.

Totusi, avand de partea noastra cotele Netbet, dar si BONUSUL de 200 de lei oferit de cea mai buna casa de pariuri din Romania, vom incerca sa identificam la acest duel cateva pronosticuri ce ne pot aduce profit!

Fara presiune, dar si fara obiectiv, englezii n-au mai fortat nici in meciul de vineri cu Estonia. Au castigat, asa cum era de asteptat, insa la limita, scor 2-0, cu reusite semnate de Walcott si Sterling, in fiecare final de repriza.


 

BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


 

Astazi, in Lituania, ne putem astepta la o tactica asemanatoare a englezilor, care nu se vor da de ceasul mortii pentru un succes clar. Vor forta doar atat cat e nevoie pentru a termina cu victorii pe linie campania. Aceasta cu atat mai mult cu cat, peste doar cateva zile,  Walcott, Kane si ai sai au programate batalii cu mize mult mai inalte, in competitia interna. De altfel, chiar si Hodgson a anuntat deja ca va aborda disputa fara o parte dintre fotbalistii ce au dus greul campaniei – Rooney, Carrick, Hart, Cahill si Milner sunt nominalizatii – mizand pe o serie de jucatori mai putin folositi.

Primul 11 al Angliei, in Lituania: Butland; Walker, Jagielka, Jones, Bertrand; Shelvey, Lallana, Barkley; Vardy, Walcott, Kane.

Profitam si noi de aceste informatii! Putem lua in calcul varianta 2 si sub 3.5 goluri, oferita doar la Netbet intr-o cota de 1.71. Daca iti revendici acum Bonusul de 200 de lei oferit de Netbet, vei avea suficienti bani sa mizezi si pe un marcator. La o cota de 2.10 se poate alege varianta Kane marcheaza. Minim un gol inscris de Walcott are cotatia 2.45.


 

“Cronicuta” etapei: Microbisti, reluati-va locurile in tribunele Ligii I!


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu