Revin UEFAntasticii? Cota de 8.50 pentru un parcurs FABULOS al FCSB-ului in UEFA Europa League!

FCSB e pe val in aceasta editie de UEFA Europa League, este matematic calificata in primavara europeana, iar perspectivele trupei lui Nicolae Dica nu sunt deloc sumbre.


Propunere-bomba cu “Pariuri de la utilizatori”

Redactia Pariuri1x2 revine cu o noua propunere de senzatie prin intermediul promotiei “Pariuri de la utilizatori”. Dupa cum bine stiti, agentia de pariuri on-line Winmasters a lansat in urma cu cateva luni de zile aceasta promotie, prin intermediul careia orice utilizator are, practic, libertate totala in domeniul pariurilor. Astfel, orice scenariu propus, indiferent de sansele acestuia de reusita, va fi analizat de catre bookmakerii Winmasters, acestia returnand, in schimb, o cota pe masura.

Ei bine, dupa o sumedenie de sugestii extrem de interesante propuse de catre redactia noastra, lovim cu un nou pont care cu siguranta va va atrage atentia. Asadar, cine crede ca FCSB poate atinge nu doar optimile, ci si sferturile de finala ale acestei editii UEFA Europa League poate beneficia de o cota colosala: 8.50! In fapt, argumente sunt destule. Exista o multime de formatii mai degraba mediocre care au sanse bune de a avansa in 16-imile UEL, fapt ce le-ar putea permite o calificare aproape lina “ros-albastrilor” in optimi. Aici ar interveni partea grea, intrucat exista o serie de echipe extrem de puternice care ar putea ateriza inclusiv in 16-imi, de pe locurile trei din grupele UCL: Dortmund, Napoli sau Atletico Madrid. Pe de alta parte, surprize s-au mai vazut, in special in UEL, iar cu moralul tun pe care-l au “ros-albastrii” momentan, orice este posibil.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu