Romania, de neoprit la Campionatul Mondial din Germania!

Romania a inceput perfect Campionatul Mondial din Germania. Selectionata condusa de Martin Ambros a reusit doua victorii in primele doua partide din Grupa A si ocupa pozitia secunda, dupa Spania. 


Au invins surpriza

Dupa succesul convingator, obtinut in fata nationalei din Paraguay, scor 29-17, fetele noastre au reusit sa invinga echipa care a produs cea mai mare surpriza din prima zi a acestui turneu final, Slovenia. Franta s-a luptat de la egal la egal cu aceasta selectionata, insa pe finalul meciului nu a reusit sa se regrupeze, motiv pentru care a fost invinsa cu scorul de 23 la 24.

De cealalta parte, Romania a avut un joc mult mai consistent in fata Sloveniei, cel putin in repriza secunda, motiv pentru care a reusit sa se impuna cu scorul de 31 la 28. Cristina Neagu a fost cea mai buna marcatoare in acel duel, cu 11 goluri.


Citeste si:

Duel cu liderul grupei

In etapa secunda a Grupei A, Romania intalneste singura echipa care este mai bine clasata, Spania. Nationala iberica ocupa prima pozitie, datorita golaverajului, +21 fata de +15, golaverajul Romaniei. Acesta a fost reusit datorita faptului ca Spania a intalnit in primele doua etape cele mai modeste echipe din Grupa A, Paraguay (32-15) si Angola (28-24).

In duelurile directe, Romania conduce Spania cu scorul de 6 la 3, un singur meci fiind incheiat la egalitate. Confruntarea va avea loc marti, de la ora 21:30, in ARENA Trier.


Partidele de la CM 2017 se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!


 

Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Sursa foto: www.abc.net.au

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu