Romania – Finlanda: Atuurile nordicilor vs Asii generalului!

Romania – Finlanda: Atuurile nordicilor vs Asii generalului!

Meciul Romania – Finlanda este primul din cele doua decisive pentru calificarea tricolorilor la turneul final. Romania e favorita, însă faptul că UEFA a decis in ultima instanta ca partida de pe Arena Nationala sa se joace cu spectatori, ar trebui sa fie inca un mare plus pentru selectionata “tricolora”, pe langa faptul ca valoarea lotului generalului Iordanescu este mult peste cea a nordicilor.

Dar totusi, haideti sa vedem care sunt atuurile selectionatei”tricolore”, si cu ce ne pot surprinde finlandezii. In primul rand Romania lui Keseru, Maxim & Sanmartean are ca atuu principal faptul ca este neinvinsa pe teren propriu din septembrie 2013, de acel 0 la 2 cu Turcia din preliminariile pentru mondialul brazilian, lucru care ar baga spaima in orice adversar dornic de victorie pe National Arena.

Apoi, defensiva noastra, cu doar 1 gol primit in aceste 8 etape scurse pana acum de la startul campaniei de calificare, este cea mai buna din toate cele 53 de linii de aparare ale acestor preliminarii. este adevarat nici nu avem un atac letal, Romania prin cele 7 goluri marcate, este mai slaba chiar si decat Cipru, echipa aflata doar pe locul 5 in grupa B cu 12 goluri marcate.

Screenshot_1Golgheterii Romaniei sunt un fundas, Papp, cu 2 goluri, Bogdan Stancu, jucator care nu a mai evoluat de o buna perioada de timp la echipa nationala, cu 2 goluri, Keseru, atacantul in care ne punem toate sperantele in meciul de maine seara, cu 1 gol si Marica, fotbalist care de 1 an si jumatate nu are echipa de club.

Ne putem mandri si cu faptul ca, Keseru este golgheter la bulgari, cu Maxim, care a inceput sa joace la VFB Stuttgart, cu Torje care este titular indiscutabil la Osmanlispor, la fel ca si titularul Fiorentinei, Tatarusanu, dar binenteles si cu un National Arena arhiplin, chiar daca biletele s-au pus in vanzare abia ieri dimineata.

Finlandezii ne pot surprinde in general cu ambitia nordica pe care o stim bine de la totae echipele venite din nordul continentului, dar si cu jucatori care in comparatie cu ai nostrii joaca meci de meci titulari la echipe mari din Europa. Printre acestia ii gasim pe fundasul Niklas Moisander (Sampdoria/Italia), mijlocasii Perparim Hetemaj (Chievo Verona/Italia), Thomas Lam (PEC Zwolle/Olanda), Sakari Mattila (Fulham/Anglia, liga a II-a) si vedeta Roman Eremenko (ȚSKA Moscova/Rusia), dar si pe Teemu Pukki (Brondby IF/Danemarca), fostul jucator al celor de la Schalke 04 si Celtic Glasgow.

Finlanda are la fel de multe goluri marcate ca si noi, in schimb nordicii sufera in aparare. 8 goluri au primit finlandezii in aceste prime 8 etape de la inceputul campaniei de calificare, fiind a doua echipa, alaturi de Grecia, cu cea mai slaba defensiva din grupa F, dupa Feroe care a incasat 12 goluri pana acum.Screenshot_1

Golgheterii nordicilor sunt Riku Riski (IFK Goteborg/Suedia) si Joel Pohjanpalo (Fortuna Dusseldorf/Germania, liga a II-a), cu catre 2 goluri inscrise fiecare, urmati de Eremenko, Hurme si Sadik, fiecare cu cate un gol marcat.


Romania – Finlanda: De cine trebuie sa ne ferim din tabara finlandezilor!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu