Romania – Finlanda : Ne putem lua biletele catre Franta, inca din aceasta seara!

Meciul Romania – Finlanda este primul din cele doua decisive pentru calificarea tricolorilor la turneul final. Romania e favorita, iar faptul că UEFA a decis pe ultima suta de metri ca partida de pe Arena Nationala sa se joace cu spectatori, ar trebui sa reprezinte inca un plus pentru selectionata “tricolora”, pe langa cel oferit de valoarea superioara a lotului.

Romania – Finlanda : Ne putem lua biletele catre Franta, inca din aceasta seara!

Screenshot_1Selectionata „tricolora” joacă in aceasta seara pe National Arena un meci la finalul caruia am putea sarbatori calificarea la Euro 2016 – Franta. Ne putem asigura inca de astazi biletele pentru Franta, dacă invingem Finlanda, dar și daca în celelalte meciuri din grupa se inregistreaza rezultate favorabile tricolorilor. Practic, singurul meci care ne mai intereseaza, în afara de al nostru, se joaca la Budapesta, acolo unde Ungaria intalneste Insulele Feroe. Daca „pescarii” produc surpriza invingand selectionata maghiara, exact cum a facut si cu Grecia, iar baietii generalului Iordanescu reusesc un succes contra lui Moisander & co., la Bucuresti, atunci putem desface sampaniile. Matematic, Romania va fi calificata la EURO 2016, nemaiputand pierde locul al doilea in grupa F. Daca ungurii inving Feroe, atunci trebuie sa scoatem un egal duminica, la Torshavn, contra „pescarilor”, pentru a pastra cel puțin locul al doilea. Asta, desigur, cu condiția ca diseara sa învingem Finlanda, Finlanda care inca mai pastreaza sanse la locul 3, asa ca trebuie sa avem mare grija la baietii astia, care oricand ne pot surprinde neplacut.

Romania ocupa in acest moment locul 2 în grupa, cu 16 puncte, trei mai multe decat formatia maghiara. Un succes cu Finlanda ar insemna 19 puncte, iar o remiza la Budapesta ar face ca diferenta dintre cele doua selectionate „tricolore” să fie de 5 puncte, cu un singur meci ramas de jucat. Situație in care nici nu mai conteaza ce se va intampla la Belfast, între Irlanda de Nord și Grecia.


Cu speranta ca Feroe nu va ceda toate cele 3 puncte la Budapesta, nu ne mai ramane decat sa strigam : HAI ROMANIA !!


Romania – Finlanda: Trebuie sa invingem! Vom invinge!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu