România – Grecia: Favoriţi, dar nu ne place cota!

Antipenultimul meci al naţionalei noastre în preliminariile pentru Euro 2016 este programat luni, la Bucureşti. Contra Greciei, pe Arena Naţională, România va încerca să bifeze succesul ce i-ar garanta în proporţie de 99,99% prezenţa la turneul continetal. 

România, favorită la pariuri

Bookmakerii consideră că România îşi poate atinge ţinta. Contra ultimei clasate din grupa F, Torje, Budescu şi compania au doar o cota de 1.63 la victorie! Grecia este fără victorie în cele 7 etape disputate, mai mult chiar, numărul eşecurilor contabilizate de eleni ridicându-se la 5. Incredibil, grecii au pierdut ambele „directe” cu Feroe! Doar 2 goluri marcate, 8 încasate, cel mai recent chiar aseara, într-o nouă înfângere, cea de acasa cu Finlanda! Astfel avem şi şansa de a aborda luni, o naţionala a Greciei cu moralul făcut praf.

Ce nu ne place în mod deosebit nouă, pariorilor, este aceasta cotă ce se învârte în jurul valorii de 1.60. Experienţa ne-a învăţat să evităm pariurile pe aceste cotaţii, care deseori nu ies câştigatoare. Sperăm însă ca luni să nu se confirme această superstiţie, iar România să se impună în faţa Greciei, aşa cum a făcut-o şi în partida tur (1-0).  În plus, putem alege şi alte variante de pariere, cum ar fi cea pe un succes al naţionalei noastre la cel puţin 2 goluri diferenţă. Cota este extrem de tentanta, 2.30!

1.63 e cota oferită unei victorii repurtate de „tricolori” în meciul cu Grecia

România – Grecia se joaca pe Arena Naţională din Bucureşti,  luni seară de la ora 21:45. Partida va fi transmisă în direct de TVR.


 

Cum se prezintă şansele României dupa remiza cu Ungaria: Trebuie să fim atenţi!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu