ROMANIA a scris ISTORIE! Cota 5.00 pentru MEDALIA DE AUR »» Ai AICI programul Grupei Principale si cotele la trofeu!

Romania a invins-o cu 31-23 pe Norvegia in duelul disputat la Brest, „tricolorele” reusind sa castige Grupa D a Campionatului European de Handbal Feminin cu numarul maxim de puncte.


Romania a scris istorie

„Tricolorele” au reusit sa le invinga pe nordice doar pentru a doua oara in ultimii 8 ani. Rezultatul final este cu atat mai surprinzator tinand cont de faptul ca inaintea Europeanului selectionata lui Thorir Hergeirsson era cotata drept principala favorita la trofeu. Antrenorul Norvegiei s-a declaratat placut impresionat de jocul Romaniei, afirmand la final ca „Norvegia nu a avut nici o sansa! Au meritat sa castige si cred ca vor merge la Paris sa lupte pentru medalii!”.

Grupele principale

Cele 3 victorii din Grupa D le-au calificat pe fetele pregatite de Ambros Martin in faza Grupelor Principale ale competitiei, unde Romania le va intalni pe Olanda (9 decembrie), Spania (11 decembrie) si Ungaria (12 decembrie). Romania va incepe grupele cu numarul maxim de puncte. Astfel, calculele sunt extrem de simple: „tricolorele” au nevoie de o singura victorie pentru calificarea in semifinalele competitiei! In cazul in care Romania va castiga un singur meci din cele trei din Grupa Principala de la Nancy, Neagu&co vor avea 6 puncte si este un singur scenariu posibil in care reprezentativa noastra ar fi eliminata: Romania o invinge doar pe Ungaria, iar Spania isi castiga toate meciurile. Astfel, Spania si Romania ar incheie grupa la egalitate, departajarea urmand sa se faca in urma rezultatului direct. Este, totusi, extrem de greu de crezut ca aceasta situatie se va si produce, deoarece ibericile vor pleca cu 0 puncte, jocul acestora de la European nefiind unul solid.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT! »» Click aici pentru detalii!


Cotele pentru castigarea Campionatului European de Handbal

In urma parcursului din cadrul grupelor, cotele pentru castigarea trofeului s-au schimbat raical. Favorita principala a devenit Rusia – cota 3.30, urmata de Franta – cota 3.75 si Romania, cota 5.00. Norvegia, favorita principala inainte de startul competitiei a ajuns a 5-a favorita la trofeu – cota 10.00, in vreme ce Olanda este cotata cu sansa a 4-a si ii este atribuita o cota de 6.00 pentru victoria finala.

„Romania,  cota 5.00 la trofeu” >> Pariaza AICI!


Ne gasiti si pe Instagram – CLICK AICI!


Citeste si:

Sursa imagine: www.frf.ro


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu