Romania la Euro: 3 scenarii pentru calificare!

Conform Gazetei Sporturilor de astazi, Romania s-ar califica la Euro 2016 si-n cazul unui rezultat de egalitate cu Grecia in aceasta seara pe National Arena. Partida cu elenii va incepe de la ora 21.45 si va fi transmisa in direct de catre TVR 1.

CLICK AICI PENTRU ARTICOLUL DIN GAZETA SPORTURILOR

Romania la Euro: 3 Scenarii pentru calificare ….

Scenariul 1 : CALIFICARE LA PAS ….

Maghiarii obțin maximum 7 puncte din următoarele trei partide: victorie acasă cu Feroe, plus încă 4 puncte în deplasările de la Belfast și Atena. „Tricolorilor” le-ar fi suficiente 5 puncte: succes în Feroe și măcar cîte o remiză pe teren propriu cu Grecia și Finlanda. Irlanda de Nord ar cîștiga seria cu o remiză, azi, contra Ungariei și alte 4 puncte cu Grecia (a) și Finlanda (d).

Screenshot_1

Scenatiul 2 : CALIFICARE CU EMOTII ….

 Ungaria cîștigă toate cele trei partide pînă la finalul campaniei. România ar avea nevoie de minimum 7 puncte în ultimele jocuri: probabilă victorie în Feroe și obligatoriu cel puțin o victorie și o remiză cu Grecia și Finlanda, ambele la București. Dacă pierde cu maghiarii diseară, Irlanda de Nord ar trebui să bată în ambele meciuri următoare – Grecia (a), Finlanda (d) – spre a nu cădea pe locul 3.

Screenshot_1

 Scenariul 3 : ROMANIA LA BARAJ ….

Dacă ungurii mai acumulează 7 puncte pînă la finalul preliminariilor, ar trebui ca „tricolorii” să mai strîngă doar 4 puncte cu Grecia (a), Finlanda (a) și Feroe (d) ca să pice pe loc de baraj. Irlandei de Nord i-ar ajunge 4 puncte spre a cîștiga grupa. Practic, am cădea sub Ungaria în orice variantă în care, în ultimele trei partide, adunăm cu trei puncte mai puțin decît trupa lui Storck.

Screenshot_1

Sursa : gsp.ro


Cine inscrie pentru Romania? Keseru, favoritul bookmaker-ilor!


Ne place sa stam “la cutie”: Cea mai buna aparare, cel mai slab atac!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu