Romania – Polonia 1-1, pronosticul favorit al bookmakerilor

1-1 este pronosticul cu cota cea mai mica la casele de pariuri, pentru meciul Romania – Polonia de vineri, din grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale. Bookmakerii considera ca oaspetii sunt favoriti in aceasta partida, in care nu se vor marca mai mult de 2,5 goluri. Lewandowski este vazut ca jucatorul cu sansele cele mai mari sa marcheze.

Polonia e favorita

O privire asupra cotelor afisate de principalele case de pariuri ne arata ca Polonia este favorita in confruntarea cu Romania. Un suporter roman care crede, totusi, ca vom invinge, ar putea incerca sa mizeze pe 1 solist la Unibet, pentru o cota de 3.00. Pentru victoria Poloniei, cele mai bune cote le ofera Winmasters: 2.52. O remiza este considerata foarte plauzibila si e cotata cam la fel peste tot. Nu veti gasi mai mult decat ofera NetBet, de exemplu: 3.10. Daca nu sunteti siguri pe victoria uneia dintre cele doua echipe, puteti incerca sansa dubla. La acest capitol, bookmakerii au aceeasi parere: X2 e un rezultat mult mai plauzibil decat 1X. 1.40 la Betfair este cota cea mai buna pentru aceasta varianta.

Un meci cu putine goluri

Daca analizam ofertele de pariere, vom mai constata ca parerea unanima este ca nu se vor marca mai mult de 2,5 goluri. Cea mai buna cota pentru sub 2,5 goluri o are Fortuna, 1.55. Totusi, daca credeti ca vor fi mai multe, cea mai ofertanta cota pentru peste 2,5 goluri este la 888: 2.45. O medie a cotelor pentru un scor corect ne arata ca 1-1 este considerat de bookmakeri drept varianta cea mai probabila. Daca aveti incredere in aceasta previziune, cea mai buna cota pentru 1-1 o veti gasi la Betfair: 6.50.

Lewandowski si Stanciu ar putea marca

Deocamdata, casele de pariuri romanesti nu ofera cote pentru jucatorii care au sanse sa marcheze in acest meci. In strainatate, Robert Lewandowski are o cota medie de 2.15 pentru un gol. Dintre romani, Bogdan Stanciu cu 2.99 si Claudiu Keseru cu 3.26 sunt considerati marcatorii principali. Varianta ca ambele echipe sa inscrie are cea mai buna cota la Unibet: 2.07. Bookmakerii sunt inclinati sa creada ca va exista cel putin o repriza fara gol. Cea mai buna cota pentru ca sa nu se marcheze gol in ambele reprize o gasiti la Fortuna: 1.66. Pentru cei carora le plac pariurile mai riscante, dar cu cote mai mari, 2 la pauza / 2 la final este varianta cea mai plauzibila, considera casele de pariuri. Are cea mai buna cota la Winmasters: 4.40. Nu departe este si varianta X la pauza / x la final. Cea mai buna cota o veti gasi la 888: 4.35.

cote-unibet

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu