Rooney se desparte de Manchester United! Destinatie de suflet pentru internationalul englez

rooney-sut

Cu un salariu prea mare in raport cu evolutiile din ultima perioada, Wayne Rooney a fost trecut in aceasta vara pe lista jucatorilor de care Manchester United doreste sa se desparta. Ofertele pe adresa atacantului au inceput sa curga, dar Rooney si-a ales deja clubul la care doreste sa joace in finalul carierei. 

Presa engleza anunta ca atacantul s-a inteles deja cu Everton, gruparea ce l-a propulsat, de la o varsta frageda, in fotbalul mare si catre transferul la Manchester United. Rooney va semna un contract pe doua stagiuni cu gruparea de pe Goodison Park, pentru un salariu de 250 000 de lire pe saptamana. Mutarea ar urma sa fie oficializata pana la finele saptamanii. Wayne-Rooney-Everton-2002

In cariera sa, Rooney, 31 de ani, a evolua doar pentru doua formatii. Crescut de Everton, Rooney a debutat in echipa mare a „caramelelor” in 2002, pe cand inca nu implinise varsta de 17 ani. Dupa doua sezoane, cu 67 de meciuri si 15 goluri pentru Everton, jucatorul a facut pasul catre Manchester United. Pentru „diavoli”, Rooney, care avea sa devina si capitanul echipei, a adunat 393 de meciuri si 183 de goluri. De asemenea, Rooney are si 119 selectii la nationala Angliei, pentru care a marcat 53 de goluri.

81.00 este cota oferita de Netbet unui titlul de golgeter cucerit de Rooney in sezonul 2017/2018 de Premier League 

 

Everton, big spender

Gruparea antrenata de Ronald Koeman este una dintre cele mai active in aceasta vara pe piata transferurilor. In cazul in care se va concretiza, achizitionarea lui Rooney va deveni a 6-a mutare de efect realizata de Everton. Pana in prezent, sub comanda tehnicianului olandez au ajuns Michael Keane (fundas central, Burnley), Jordan Pickford (portar, Sunderland), Davy Klaassen (mijlocas ofensiv, Ajax), Henry Onyekuru (extrema, Eupen) si Sandro Ramirez (atacant, Malaga), jucatori pe care Everton a achitat nu mai putin de 98 de milioane de euro. Mai mult, Everton a pregatit o oferta de 45 de milioane de euro si pentru Raul Jimenez, varful mexican al gruparii portugheze Benfica Lisabona. Este totusi posibil ca o buna parte din suma investita in aceste achizitii sa fie acoperita prin vanzarea lui Lukaku. Atacantul este insistent curtat de Chelsea si Manchester United, cluburi care au avansat oferte de peste 70 de milioane de euro pentru a-si asigura seriviciile belgianului.

12.00 are cota Everton la NetBet pentru un finis in topul 4 al ierarhiei din Premier League in sezonul 2017/2018

CITESTE SI:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu