Runda a 3-a din Belgia debuteaza astazi cu Waregem – Genk

Jupiler-league Runda a 3-a din Belgia debuteaza astazi cu Waregem – Genk, joc in care vom vedea la lucru doua formatii ce practica un fotbal ofensiv si placut ochiului in care oricare din cele doua formatii se poate impune la final de meci.

De-altfel si statistica intalnirilor directe indica acest lucru, in ultimele 10 intalniri, victoriile obtinute pe propriul teren alternand cu remizele si cu victoriile bifate de echipa vizitatoare. In primele doua jocuri din campionat, ambele formatii s-au impus in partidele disputate acasa (Genk 3-1 cu Leuven, Waregem 3-1 cu Lokeren si au pierdut la diferenta minima jocurile din deplasare, Genk 0-1 la Gent, in vreme ce Waregem 1-2 la Standard Liege).

Ne asteapta un joc mai mult decat interesant in care se va incerca obtinerea victoriei de ambele parti si la care am putea sa vedem goluri inca din prima repriza.

Waregem – Genk recomandare: Asa cum am spus, jocul este deschis oricarui rezultat asadar tentativa de a juca un solist la aceasta partida ar trebui evitata, insa se poate incerca pariul pe goluri si anume over 2,5 la o cota de 1.85.

Dundee FC – Hearts: Mizam pe goluri!

(Alex Benzema)

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu