Rusia – Premier League : Spartak Moscova – Rubin Kazan !! Analiza si 2 ponturi !!

Screenshot_10Ultimul meci din runda a treia din campionatul Rusiei ar trebui sa fie unul extrem de interesant, fiind un meci intre doua rivale vechi. Spartak Moscova a inceput sezonul mult mai bine, cu cele 4 puncte acumulate se afla pe pozitia a 5-a in clasament, pe cand Rubin Kazan se “ineaca” prin subsolul clasamentului dupa doua infrangeri consecutive. Uitandu-ne peste meciurile directe, Spartak a castigat ambele intalniri din sezonul treut, pe cand Rubin a avut un parcurs mult mai bun in Cupa.

Sursa foto : wikipedia. org

Spartak Moscova ….

In acel meci de Cupa, Spartak a obtinut un egal in timpul regulamentar, ceea ce ne spune ca stiu sa joace impotriva unei echipe dure ca cea din Kazan, deci fanii au un motiv in plus de optimism inaintea acestei intalniri. Dupa egalul dezamagitor impotriva celor de la Ufa, 2-2, Spartak a jucat mult mai bine in runda a doua a campionatului impotriva lui Krasnodar, echipa care a terminat sezonul trecut pe locul 3. La finalul meciului cu Krasnodar  si-au asigurat toate cele 3 puncte puse in joc in urma victoriei cu 1-0. Acel meci a confirmat si faptul ca jucatorii lui Spartak si-au gasit un punct forte, noul antrenor Alenichev, care i-a integrat foarte bine in echipa moscovita pe mijlocasul Popov, care a ajuns la Spartak in aceasta vara de la Kuban Kuban, dar si pe stopper-ul Bocchetti si mijlocasii Shirokov si Kiril Kombarov.

Echipa probabila ….

Rebrov – K. Kombarov, Tasci, Bocchetti, D. Kombarov – Romulo, Glushakov – Promes, Shirokov, Popov – Movsisyan

Rubin Kazan ….

Oaspetii din aceasta seara, Rubin Kazan, nu au reusit pana acum sa castige nici macar un punct in primele doua runde si la aceasta se mai adauga si faptul ca nu au inscris nici macar odata in poarta adversarilor, acest lucru vazandu-se clar in locul pe care-l ocupa in clasamentul din Rusia – ultimul loc. Chiar daca au jucat foarte bine in prima runda impotriva campionilor de la CSKA Moscova fiind invinsi de acestia numai cu scorul de 1-0, in runda a doua, acasa, au jucat foarte slab, fiind invinsi fara drept de apel de Amkar cu un sec 2-0. Intre timp, jucatorii s-au mai impacat cu fanii obtinand o victorie in Europa League impotriva austriecilor de la Sturm cu scorul de 3-2, urmand un meci retur in care vor trebui sa dea tot ce au mai bun daca vor calificarea mai departe in competitia europeana. Pana la returul din Europa League vor intalni in campionat echipa moscovita care de la joc la joc devine si mai buna. In ceea ce priveste echipa, numai stopper-ul Kvirkvelia este suspendat, pe cand mijlocasii M’Vile si Wakaso, si atacantii  Livaja si Devic nu sunt chiar gata cu pregatirile si sunt mari semne de intrebare daca vor fi in primul 11.

Echipa probabila ….

Ryzhikov – Kuzmin, Cotugno, Kambolov, Nabiulin – Ozdoev, Kislyak – Karadeniz, C. Eduardo, Kanunnikov – Portnyagin.

Concluzii si pont ….

Chiar daca Rubin si-a regasit increderea in sine dupa meciul din Europa League, este greu de crezut ca, avand un lot atat de in urma cu pregatirea si cu meciul retur din Europa caruia ii va acorda o mult mai mare importanta, vor reusi sa evite o a treia infrangere consecutiva in campionat in fata unei echipe bune si motivate cum este Spartak.

  • Spartak Moscova sa castige @ Cota 1.78
  •  Total goluri marcate in meci – peste 2 goluri (pariu asiatic) @ Cota 1.54

( Dragos Oprescu )



Dinamo – ACS Poli Timisoara, pregatiri inainte de derby.


Ligue 1 2015/2016 : Lille – PSG in deschidere !!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu