Rusia – Premier League: Terek Grozny – Mordovia Saransk! Analiza si pont!

Screenshot_10Primul meci din cea de-a 4-a runda a campionatului din Rusia il putem numi si derby-ul acestei runde, ambele combatante de astazi avand un start de sezon foarte slab si sunt inca fara victorie. Ambele echipe au inregistrat aceleasi rezultate, doua egaluri si o infrangere, dar Mordovia are un golaveraj putin mai bun, de aceea este in clasament pe un loc superior celor de la Terek. Este important sa spunem aici ca Terek a inregistrat singura infrangere a sezonului impotriva campionilor de la Zenit, in ultima runda. Mordovia a pierdut primul meci al sezonului, urmat de doua egaluri. Sezonul trecut, fiecare din aceste echipe si-au adjudecat victoria pe teren propriu, cu acelasi scor, 1-0.

Rusia Premier League : Terek Grozny – Mordovia Saransk ….

TEREK GROZNY ….

Este o certitudine ca Terek are ambitii mari sezonul acesta, chiar daca in primele 3 runde nu a aratat mare lucru. Inca nu au fost invinsi si se afla pe o pozitie care duce in playoff-ul pentru supravietuirea in Premier League, dar nu este nici un motiv de panica la echipa, acestia stiind foarte bine ca sezonul este unul lung si dificil in care multe se pot intampla pe parcurs. Este greu sa spunem ce a mers prost la echipa, Terek inregistrand singura infrangere pe terenul lui Zenit cu scorul de 3-0, in care Zenit a marcat de 2 ori in primele 11 minute de joc. In prima runda au terminat la egalitate cu Rostov, iar in runda a doua au terminat cu acelasi scor, 1-1 impotriva celor de la Kuban, acasa. Deci, totul este inca normal pentru formatia din Grozny, al carei obiectiv principal pentru meciul de astazi este victoria. Antrenorul Rakhimov nu a schimbat pana acum prea mult primul 11. Capitanul echipei Utsiev s-ar putea intoarce in aparare, pe cand cea mai buna si noua achizitie, romanul Grozav, nu este inca disponibil.

Echipa probabila : Godzyur – Utsiev, Rodolfo, Semenov, Aissati – Adilson, Mauricio – Lebedenko, Ivanov, Rybus – Mbengue.

MORDOVIA SARANSK ….

Mordovia este echipa mai bine clasata decat Terek, totusi echipa inca nu a inregistrat vre-o victorie, cu toate ca in primele 3 runde a jucat impotriva unor echipe similar ca si valoare si putere. Infrangerea de acasa administrata de Lokomotiv in startul sezonului nu poate fi numita o mare surpriza. Au compensat aceasta infrangere cu un egal impotriva celor de la Dynamo Moscova. Cel mai slab joc al lor din acest sezon, a fost inregistrat in ultima runda unde au obtinut un egal cu Ural, inscriind golul de 1-1 in minutele de prelungiri. Ne asteptam la Mordovia sa se lupte pentru supravietuirea in Premier League, avand mari dificultati in a inregistra victoria in special la inceput de sezon, pentru ca multe s-au schimbat la echipa si in lotul de jucatori, o multime de incepatori fiind prezenti in primul 11. Acestia sunt portarul Revishvili, aparatorul Rykov, mijlocasul Stevanovic si atacantul Mukhametshin. Acesti jucatori vor avea nevoie de timp sa se acomodeze la noua lor echipa. Noul lor antrenor este Gordeev, care va avea mult de munca la echipa cand este vorba de supravietuirea in primul esalon al fotbalului din Rusia. Pentru acest meci ne asteptam la cateva schimbari in primul 11, mai ales in linia mediana unde Le Tallec poate incepe inca din primul minut.

Echipa probabila : Revishvili – Shitov, Rykov, Nakhushev, Gapon – Stevanovi?, Le Tallec – Vlasov, Donald, Mukhametshin – Lutsenko.

Concluzii si pont ….

Ambele echipe au inceput noul sezon fara nici o victorie in primele 3 runde disputate pana acum, dar astazi ne asteptam la gazde sa intrerupa aceasta serie neagra si sa inregistreze prima lor victorie in noul sezon. Gazdele sunt, cu siguranta, echipa mai buna si vor profita si de aportul suporterilor pentru a o putea surclasa pe Mordovia.

Terek Grozny sa castige @ Cota 1.66

( Dragos Oprescu )



Lille – PSG: Start lansat pentru campioana?


FC Voluntari – FC Botosani: In cautarea primei victorii!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu