S-au incheiat preliminariile pentru EURO 2016: Pariuri 1×2 face statistica intregii campanii!

S-au incheiat preliminariile pentru EURO 2016: Pariuri 1×2 face statistica intregii campanii!

S-au incheiat preliminariile pentru EURO 2016, preliminarii care ne-au oferit destule surprize. Cu siguranta cea mai mare dintre ele o consttuie faptul ca echipa care a terminat campionatul mondial din Brazilia, Olanda, nu a prins nici macar un loc de baraj pentru EURO 2016, calificarea in-extrem-is a Turciei la EURO din pozitia de cea mai buna selectionata pe un loc 3, in dauna vecinilor nostri maghiari, calificarea in premiera la un turneu final a Albaniei, dar si ocuparea fotoliului de lider in ierarhia mondiala de catre Belgia dupa victoria de aseara in fata Israelului.


BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Echipa nationala a Romaniei este echipa care a incasat cele mai putine goluri in aceste preliminarii, doar doua. „Tricolorii” au primit gol doar in doua partide din aceste preliminarii, in remizele 1-1 cu Ungaria si Finlanda de pe teren propriu. Apararea si-a facut treaba, Romania avand cea mai buna defensiva din preliminarii.  Totusi, Romania ocupa doar locul 26 in preliminarii la capitolul numarul de goluri marcate, cu doar 11 reusite. Romania se afla la egalitate pe acest loc cu Ungaria, echipa ce merge la baraj, Portugalia si Tara Galilor, echipe calificate direct la Euro.

Anglia are doua aparare din Europa, cu trei goluri primite. Selectionata Albionului in schimb a avut un parcurs perfect în preliminarii, cu zece victorii din tot atatea meciuri intr-o grupa din care au mai facut parte Elvetia, Slovenia, Estonia, Lituania si San Marino, cea mai slaba defensiva a acestor preliminarii avand-o micuta Gibraltar, care a incasat 56 de goluri.

Cel mai bun ataac al Europei l-a reprezentat cel al Poloniei, condus de golgheterul preliminariilor, Robert Lewandowski, care a marcat de 13 ori din cele 33 de reusite ale Poloniei, in timp ce San Marino,a avut cel mai slab atac al acestor preliminarii cu doar un gol marcat.


Primera Division: Pariuri 1X2 & NetBet iti ofera avancronica si cotele rundei cu numarul 8!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu