S-au tras la sorti optimile de finala ale UEFA Champions League! Vezi aici programul meciurilor si cotele

Champions League

Astazi, 12 decembrie, a avut loc tragerea la sorti, atat pentru optimile Champions League, cat si pentru 16-imile UEFA Europa League. Astfel, luna februarie a noului an ne va propune o serie de partide cu adevarat incendiare, care sa delecteze fanii fotbalului cu un spectacol de cel mai inalt nivel.


Arsenal, ghinionistii de serviciu

Dupa ce au incheiat pe primul loc o grupa din care mai facea parte si campioana en-titre a Frantei, Paris Saint-Germain, “tunarii” se vad nevoiti s-o infrunte pentru a patra oara in ultimii cinci ani pe Bayern Munchen. Glumele de pe retelele de socializare au inceput deja sa curga la adresa londonezilor, care nu au reusit niciodata sa treaca de nemti, ori de cate ori au jucat impotriva lor. Cota oferita de Sportingbet pentru o calficare a celor de la Arsenal Londra este de 3.40.


Real Madrid are cale libera, rivala infrunta forta Frantei

Asa cum ne-au obisnuit, madrilenii au avut noroc pentru a nenumarata oara la tragerea la sorti si o vor infrunta in optimi pe Napoli, mansa tur avand loc pe “Santiago Bernabeu”.Astfel, dupa ce anul trecut au cucerit marele trofeu, intalnind pe parcurs echipe mai slab cotate precum AS Roma sau Wolfsburg, madrilenii atrag din nou gurile rele care se plang de faptul ca “Los Blancos” nimeresc de fiecare data cu adversari usori in meciurile eliminatorii. De cealalta parte, FC Barcelona nu a avut aceeasi soarta favorabila ca si a marii rivale, avand sa dea piept din nou cu Paris Saint-Germain. Real Madrid primeste o cota de doar 1.18 la calificare din partea Sportingbet, in timp ce sansele ca parizienii sa produca marea surpriza in fata gruparii “blaugrana” corespund unei cote de 3.70.


Minunea din Leicester spera

Dupa ce ani de-a randul ne-a obisnuit cu prezentele sale impunatoare din Europa League, cucerind in mod constant trofeul respectiv, Sevilla a ridicat stafeta in acest an, reusind sa se califice in optimile Champions League, dupa ce a terminat pe locul secund intr-o grupa din care au mai facut parte Juventus, Lyon si Dinamo Zagreb. Totusi, andaluzii  nu au avut parte chiar de cea mai favorabila tragere la sorti posibila, avand in vedere ca vor infrunta campioana en-titre a Angliei, Leicester City. Cu toate ca nu s-a mai ridicat la acelasi nivel ca cel de anul trecut, formatia lui Ranieri a incheiat grupa sa de UCL pe primul loc, tratand astfel cu seriozitate maxima aceasta competitie. Bookmakerii acorda englezilor o cota de 2.55 pentru calificarea mai departe, in sferturi.


Partidele si cotele pentru mansa tur a optimilor UEFA Champions League:

sportingbet-ucl

Deschide-ti ACUM un cont la Sportingbet pentru a ridica bonusul oferit! Pe langa fotbal, tennis, baschet, hochei, rugby sau sporturi cu motor, Sportingbet va pune la dispozitie o multitudine de alte discipline sportive, dar si pariuri din zona politicului – precum alegerile din diferite tari. Sportingbet ofera variante de pariere pe toate gusturile, de la clasicele 1×2, sub/peste goluri, pana la handicapuri asiatice sau pariuri pe perioade din meci.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu