Saint Etienne-ASA Tg.Mures: Capat de drum pentru targ-mureseni?

St Etienne ASAJoi seara, de la ora 21:00, ASA Targu Mures joaca in deplasare returul cu Saint-Etienne,din turul trei preliminar al Europa League. Partida va fi condusa de o brigada din Anglia, avandu-l la centru pe Craig Pawson.

 

Din pacate, parcursul lui ASA in Europa League e aproape de a se sfarsii, inainte de a incepe cu adevarat, dupa ce in tur, echipa franceza a invins categoric cu 3-0. Pana la urma, lipsa de experienta in competitiile inter-continentale si-a spus cuvantul intr-o partida in care incepuse bine pentru ardeleni, ratarea lui Axente fiind poate momentul psihologic al partidei. Se pare ca nici oficialii lui ASA nu mai cred in calificare, antrenorul Vasile Miriuta fiind mai mult cu gandul la partida de campionat, acolo unde este lider, la egalitate de puncte cu Steaua si Dinamo, decat sa incerce sa intoarca soarta calificarii: “Mergem joi sa jucam in Franta, nu ne ducem ca mielul la taiere, dar voi menaja niste jucatori pentru ca e foarte important meciul cu Viitorul”.

Saint Etienne a dominat clar meciul de la Tg Mures, jucatorii francezi demonstrand ca locul 5 ocupat sezonul trecut, dupa mult mai titratele PSG, Lyon, Monaco si Marseille nu a fost intamplatoare. Acesta va fi primul meci oficial din acest sezon in fata propriilor suporteri pentru „alb-verzi” si este de asteptat ca francezii sa evolueze cu multa determinare. Cu siguranta, maine pe teren vor fi din nou nume grele ca Assou Ekoto, Hamouma, Diomande, Perrin, Clement sau Gradel, jucatori cu care St Etienne poate obtine victoria si in partida retur.

Echipe probabile: IN CURAND

Concluzii si pont

Lucrurile par a fi clare in aceasta dubla mansa, ASA Targu Mures fiind deja resemnata cu eliminarea. St Etienne este fara doar si poate echipa mai valoroasa in acest duel, iar victoria gazdelor este de  luat in seama.

Pont: Victorie St Etienne, Gazdele inscriu peste 1.5 goluri.

Dorut Surdu

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Astra – west Ham : Giurgiuvenii pregatiti pentru o noua minune in Europa

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu