Sampdoria e in picaj, dar Cassano e din nou „Fantantonio”!

Sampdoria a pornit perfect in noul sezon, dar si-a iesit din ritm la fel de repede. In ultimele 3 etape a mai castigat un singur punct, iar in precedentele 5 are 3 esecuri si o remiza. In weekend,  0-2 la Frosinone, echipa ce a iesit cu cele 3 puncte din zona retrogrdarii. 

Fanii incep sa fie deja nemultumiti de prestatiile echipei sub comanda lui Zenga, mai ales ca supararea domnea de ceva vreme. Desi asteptau o evolutie buna si la nivel continental, Sampdoria s-a facut de ras in Liga Europa, de unde a fost eliminata foarte devreme de Vojvodina.

Unui singur jucator nu au fanii Doriei ce sa-i reproseze. Chiar daca inca nu a marcat, Antonio Cassano pare ca isi traieste o a doua tinerete in tricolul echipei la care a ajuns in aceasta vara. Iar la Frosinone, in ciuda esecului, cel supranumit Fantantonio a fost extraordinar: 5 pase decisive, nefructificate de coechipieri, 5 pase in cros, 52 de combinatii si multa calitate in joc! Sampdoria se afla intr-o pasa proasta, dar unicul Cassano poate fi salvatorul!

In varsta de 33 de ani Antonia Cassano a evoluat in cariera sa pentru 7 cluburi. La Sampdoria, echipa pentru care a mai jucat intre 2007 si 2011, Cassano a ajuns de la Parmo, trupa retrogrdata in liga a 4-a, din cauza problemelor financiare.
Cassano are si 39 de selectii la nationala Italiei, pentru care a marcat 10 goluri.


PSG – Real, derby-ul saptamanii in UCL: Toate meciurile etapei, toate cotele!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu