Sarpsborg, cu poarta „ciuruita” in ultimele deplasari la Molde!

Molde Sarpsborg sursa foto en.wikipedia.orgSambata, incepand cu ora 16.30, runda 20 a campionatului norvegian de fotbal, programeaza intalnirea dintre Molde si Sarpsborg 08.

 sursa foto: en.wikipedia.org

Molde – Sarpsborg

Dupa o luna iulie de cosmar, datorata in mare masura si participarii in preliminariile Ligii Campionilor, unde a ratat dramatic calificarea in play-off- ul acestei competitii, in dauna celor de la Dinamo Zagreb, intr-un meci in care au fost condusi cu 3-0 si care s-a incheiat cu scorul 3-3, cu doua penalty-uri ratate de norvegieni, Molde intalneste in aceasta runda din Tippeligaen un adversar usor, avand astfel ocazia sa faca spectacol in fata propriilor fani.

Molde a disputat pana in prezent 18 jocuri (mai are de disputat o restanta cu Stromsgodset), meciuri in care a reusit sa inscrie de nu mai putin de 38 de ori si in ciuda locului ocupat in clasament (7), detine al doilea cel mai bun atac din Norvegia dupa liderul Rosenborg. In cele 9 meciure jucate pe arena proprie, dotata cu un gazon sintetic, Molde a perforat poarta oapetilor de 23 de ori, cu o medie de peste doua goluri marcate/meci. Cu doi jucatori ofensivi excelenti – Elyounoussi si Kamara, ambii cu cate 9 reusite pana in prezent – Molde este din nou pregatita de spactaol. Acum va intalni o echipa, Sarpsborg,  care in 19 etape a incasat 29 de goluri! De asemenea in precedentele trei intalniri disputate pe arena adversarei de astazi, Sarpsborg a incasat de 11 goluri!

Ce putem paria ?

Tinand cont de faptul ca Molde este o echipa cu evolutii foarte bune in fata fanilor ( in sezonul trecut a pierdut o singura intalnire) si in plus, are un atac foarte bun, dar si luand in considerare si carantele defensive ale oaspetilor, pariul logic la aceasta intalnire ar trebui sa fie Molde inscrie peste 1,5 goluri, cu o cota excelenta pentru un combo, 1.35. Cu o cota mai mare, se poate mize pe variantele 1 si over.  Sa avem bafta!

(Delpiero)


Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach: Derby-ul etapei!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu