Schaffhausen – Winterthur: Ne asteptam la spectacol pe Stadion Breite!

Screenshot_Astazi incepand cu ora 20.45 pe Stadion Breite din Schaffhausen, se intalnesc in ultimul meci al etapei cu numarul 4 din Challenge League, Schaffhausen din localitate si lanterna rosie a a seriei a 2 a, Winthertur.

Elvetia – Chalenge – Schaffhausen – Winterthur ….

Premergator partidei din aceasta seara de pe Stadion Breite, gazdele antrenate de M. Jacobacci, ocupa pozitia a 5 a cu  6 puncte ( 2v si 1 infrangere ), golaveraj 4-4. Dupa ce au castigat in prima etapa cu nou promovata Xamax ( scor 2-1 pe tern propriu ), Schaffausen a trebuit sa se recunoasca invinsa in cea de-a doua runda cu 0-3 la principala candidata la promovarea in prima liga, Chiasso. Revinimentul gazdelor din aceasta seara, a venit relativ repede, fanii de pe Breitenaustrasse 8200, neasteptand prea mult victoria favoritilor. 2-0 a fost pentru Schaffausen in disputa cu Le Mont din etapa trecuta.De partea cealalta, cu un joc mai putin disputat fata de celelalte colege de serie, Winterthur ocupa un neonorant loc 10, ultimul din Challenge League, cu doar 1 punct, acumulat dupa egalul din etapa trecuta cu Wohlen, o alta echipa fara victorie pana acum in Liga a 2 a elvetiana. Intalnirea din aceasta seara de pe Stadion Breite, va fi primul meci din acest sezon in deplasare pentru echipa antrenata de J. Seeberger, datorita faptului ca si in prima etapa a noului sezon, Winthertur a jucat tot acasa cu ocupanta locului secund din acest moment, Will, partida pe care lanterna rosie a pierdut-o cu 1-2.

Statistica ne spune ca ….

– In 27 de intalniri intre cele doua, Winterthur s-a impus de 9 ori,Schaffhausen de 12 ori, iar 6 intalniri s-au incheiat la egalitate.

– In 17 intalniri din cele 27, ambele echipe au inscris, si tot de atatea ori media de goluri inscrise a fost de peste 2,5 goluri

– Din cele 15 intalniri de pe Stadion Breite, Schaffausen s-a impus de 10 ori, Winterthur de 3, iar 2 intalniri s-au incheiat nedecis.

– Din cele 15 confruntari de pe terenul gazdelor de astazi in 9 dintre acestea ambele au marcat, iar in 10 media de goluri inscrise a fost de peste 2,5 goluri.

– Schaffhausen nu a pierdut niciodata pe teren propriu cu Winterthur, in ani impari.

Ce putem paria ….

Avand in vedere forma de moment a celor doua formatii, dar tinand cont si de statistica, Schaffhausen pleaca cu un usor avantaj. Dar, Winterthur are ambitii mari pentru acest sezon, si pentru a demonstra ca primele 2 jocuri din acest sezon au fost doar accidente, dar si pentru a parasi ultima pozitie, oaspetii de astazi ar trebui sa-si depaseasca conditia si sa faca un meci mare, punand astfel reale probleme unei formatii care a anuntat inca de la sfarsitul sezonului trecut ca in acest sezon isi doreste promovarea si ca lupta din rasputeri pentru a o obtine. Cu un Schaffhausen care lupta pentru promovare, si cu o Winterthur care-si doreste sa scape de titulatura de lanterna rosie, credem ca se indeplinesc conditiile pentru un meci spectaculos cu multe goluri, iar portile vor fi scuturate de ambele parti.

Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.55

Total goluri marcate in meci – peste 2,5 goluri @ Cota 1.65

( Alyn Mirea ).



FC St. Pauli – Mönchengladbach: Reuşesc gazdele surpriza?


Bundesliga 2015/2016 : Vezi transferurile efectuate de fiecare echipa in parte !!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu