Simona Halep este in semifinale! Victorie clara impotriva numarului 6 mondial!

transmisiuni live

Dupa meciul cu Karolina Pliskova, Simona Halep a devenit prima jucatoare romana in semifinalele turneului de Grand Slam de la Australian Open.


Simona Halep – Karolina Pliskova 6-3, 6-2

Pliskova a inceput setul mai bine, reusind sa faca breakul in al doilea game al meciului. Halep a fost in pericol de a fi condusa cu 4-0 in primul set cand jucatoarea ceha a avut o nou minge de break. Sportiva romana s-a luptat pentru a isi castiga serviciul si apoi s-a produs o schimbare in joc. Serva puternica a Pliskovei nu si-a mai facut treaba, pentru a ii aduce punctele usoare cu care era obisnuita. Simona a reusit trei breakuri la rand fara sa mai piarda vreun game in primul set, pentru scorul de 6-3.

Seria buna a continuat pentru constanteanca si in setul secund. Ea a dus scorul la 3-0, castigand opt game-uri consecutive. Chiar daca Pliskova a reusit sa castige urmatoarele game-uri in care a servit, nu a reusit sa mai obtina vreo minge de break. De cealalta parte, Simona i-a pus constant probleme, reusind in final sa incheie setul cu un nou break. 6-2.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!


Simona Halep – singura jucatoare romana inca in concurs

Irina Begu si Monica Niculescu aveau sansa de sa se califice in finla turneului de dublu de la Melbourne, dar au fost invinse de perechea Makarova/Vesnina, cu 4-6, 3-6.

Angelique Kerber sta intre Simona Halep si finala

In penultimul act, lidera mondiala va juca impotriva lui Angelique Kerber. Ca si Halep, Kerber are un start perfect in 2018, castigand toate meciurile jucate pana acum. Dupa victorii in Cupa Hopman, nemtoaica s-a impus in turneul de la Sydney. Victoriile de la Melbourne au dus seria la 14 partide castigate la rand.

Kerber are un usor avantaj moral in fata lui Halep, castigand patru din cele mai recente cinci partide (toate in 2016). Astfel, la Unibet, Kerber este favorita, avand cota 1.70 la victorie. Per total, din cele opt confruntari directe, fiecare jucatoare a castigat cate patru. Simona Halep va spera sa preia conducerea in aceasta serie de confruntari. Puteti paria pe succesul ei la o cota de 2.15.

Cu patru jucatoare ramase in turneu, Kerber este si favorita la castigarea trofeului, Simona Halep si Caroline Wozniacki avand sansa a doua.

simona halep


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu