Simona Halep este out de la Turneul Campioanelor: Genunchiul, principala cauza!

Simona Halep a fost invinsa in minim de seturi in ultima etapa a Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor si a ratat calificarea in faza semifinalelor. 


Un set ar fi fost suficient

Angelique Kerber a reusit sa o invinga in minim de seturi pe Madison Keys in cealalta partida a Grupei Rosii, rezultat care ar fi calificat-o pe Simona in faza semifinalelor, in cazul in care aceasta ar fi castigat un set in fata Cibulkovei. Primul set al partidei a fost decis de un singur break. Dominika a reusit sa castige pe serviciul advers la scorul de 1-0 si nu si-a mai cedat avantajul pana la finalul setului. In actul secund, am avut parte de mult mai mult echilibru. Simona si-a cedat serviciul de 3 ori, insa a reusit de fiecare data sa revina in game-ul urmator. In tiebreak, favorita noastra a cedat un punct pe propriul serviciu la scorul de 5-6 si slovaca a reusit sa castige si sa se califice in semifinale.


Citeste si:

Genunchiul i-a jucat feste

Intrand pe teren cu un bandaj pe genunchiul stang, fapt ce a impiedicat-o sa serveasca la capacitate normala. Chiar si asa, Simona a jucat de la egal la egal cu una dintre cele mai in forma jucatoare din circuit.

„Cred ca ea a jucat bine. Am stat mult in spatele liniei de fund, iar ea a dominat cu lovitura de forehand. Ar fi trebuit sa variez mai mult jocul, sa o fac sa alerge mai mult. Am incercat, dar nu a fost suficient. Din punct de vedere mental sunt ok, m-am luptat pana la ultima minge. Sunt fericita pentru acest lucru, insa nu si pentru ca am pierdut.” – a declarat Simona la finalul partidei.

Sansa a patra la Australian Open

La Melbourne, prima competitie de top din 2017, Simona are o concurenta serioasa pentru cucerirea titlului. Serena Williams, Angelique Kerber sunt primele favorite la cucerirea trofeului. A 4-a sansa ii revine Simonei, cu o cota de 10.00 oferita de NetBet, pentru ca Australian Open sa devina primul titlu de mare slam din cariera sportivei noastre.

untitled

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu