Simona Halep s-a calificat in „optimile” turneului de la Miami!

Simona Halep

Intr-un meci jucat duminica seara la Miami, Simona Halep a reusit sa castige in doua seturi partida jucata impotriva jucatoarei elvetiene Anett Kontaveit.


Simona Halep a controlat partida cu Kontaveit

Meciul a inceput bine pentru Simona, care a reusit breakul in chiar primul game al meciului. Ea a reusit apoi sa il consolideze castigandu-si gameul la serviciu. Cele doua jucatoare au reusit sa se impuna in gameurile la serviciu pana la scorul de 5-3 pentru Simona. Jucatoarea romana a reusit gameuri bune pe propriul serviciu, castigate fara prea multe emotii. Kontaveit a reusit si ea lovituri inspirate, gasind cateva unghiuri interesante. Simona a avut doua prime mingi de set pe serviciul estoniencei, care a reusit totusi sa le salveze. Simona nu a reusit sa profite nici de o a treia sanse pentru a inchide primul set. A obtinut rapid a patra minge de set si Kontaveit a trimis lung o minge, romanca adjudecandu-si setul cu 6-3.

Simona a jucat constant pe durata primului set, eliminand fluctuatiile din meciurile anterioare. Ea a inceput foarte bine si setul secund. Kontaveit si-a pierdut si de aceasta data primul game la serviciu. Simona nu i-a dat nici o sansa nici in continuare. Ea a castigat setul cu 6-0, meciul incheindu-se dupa doar 55 de minute,

Simona a obtinut o victorie importanta. In ciuda faptului ca pentru aceasta partida cota romancei la victorie era destul de mare (intre 1.50 la eFortuna si 1.58 la Unibet). Ea a reusit sa castige cu usurinta, impunandu-si jocul propriu in fata adversarei, care invariabil ajungea sa comita greseli nefortate.


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 RON oferit de agentie »» Click aici pentru detalii!

Simona Halep – Samantha Stosur in optimile de la Miami

In urmatorul tur, Simona Halep o va intalni pe jucatoarea australiana Samantha Stosur. Aceasta a trecut duminica seara de Shuai Peng, cu 4-6, 6-3, 7-5. Stosur ocupa locul 19 in ierarhia mondiala. Cele doua s-au intalnit de opt ori pana acum, fiecare dintre ele castigand cate patru partide. Moralul romancei ar trebui sa fie la cote inalte, dupa ce a practicat in partida din „16-imi” cel mai bun tenis al ei in acest an.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu