Simona Halep are sansa a doua la US Open | Vezi cum sunt cotate Serena Williams si Angelique Kerber!

Desi este numarul 1 mondial, Simona Halep nu primeste nici in acest sezon prima sansa la cucerirea titlului la US Open. In 2017, aceasta a fost cotata cu sansa a 4-a, dupa Garbine Muguruza, Karolina Pliskova si Elina Svitolina.


Cota uriasa pentru Simona

Favorita noastra a reusit sa „sparga gheata” in acest sezon si sa castige primul titlu de grand slam al carierei, dupa ce a pierdut precedentele 3 finale. La Roland Garros, Simona a reusit sa o invinga chiar pe campioana en-titre de la US Open, Sloane Stephens, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

La ultima editie a competitiei de la Flushing Meadows, Halep a intalnit probabil cea mai dificila adversara pe care o putea avea in prima runda, Maria Sharapova, rusoaica reusind sa se impuna in 3 seturi, scor 6-4, 4-6, 6-3.

In 2018, numarul 1 mondial a avut evolutii excelente in turneele de grand slam. Pe langa titlul de la Roland Garros, Simona a mai jucat finala la Australian Open, acolo unde a cedat in fata lui Caroline Wozniacki, in timp ce la Wimbledon a ajuns doar pana in turul al 3-lea, fiind invinsa de Su-Wei Hsieh.

La US Open, cel mai bun rezultat obtinut de Halep este semifinala din 2015, atunci cand a cedat in fata campioanei de la acea editie, Flavia Pennetta.

Unibet ofera o cota de 7.50 pentru ca Simona Halep sa se impuna la editia din 2018 a US Open-ului


Partidele de la US Open se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Serena, din nou principala favorita

Desi inca nu se afla la cel mai bun nivel, Serena Williams primeste prima sansa din partea bookmaker-ilor pentru cucerirea titlului la US Open. De 6 ori campioana la New York, sportiva din Statele Unite a ajuns pana in finala editiei din acest sezon a Wimbledonului, prima calificare intr-o finala de grand slam de la revenirea in circuit. In ultimul act de la Londra, Serena a fost invinsa de Angelique Kerber cu un dublu 6-3, sportiva din Germania fiind cotata cu sansa a 3-a la US Open.

5.50 este cota oferita de Unibet pentru ca Serena Williams sa castige al 7-lea titlu la US Open, in timp ce Angelique Kerber, campioana din 2016, primeste o cota de 8.00


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!


Citeste si:
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 2


Lasa un comentariu