Super-Halep: Simona, in semifinale la Toronto, dupa a 300-a victorie din palmares, in WTA!

Australian Open Halep tecauSimona Halep a reusit sa se califice in semifinalele turneului de la Toronto, dupa ce a trecut de ocupanta locului 14 WTA, Agniesza Radwanska (0-6, 6-3, 6-1), dupa o ora si patruzeci de minute de joc. 

Dupa ce in primul set a fost total absenta, Simona a reusit sa revina si sa se impuna intr-un stil de mare campioana. De la scorul de 3-3 in setul doi, Halep a castigat nu mai putin de 8 game-uri consecutive, neacordandu-i polonezei nici o sansa.

Jucatoarea in varsta de 23 de ani a obtinut astfel cea de a 300 victorie in circuitul profesionist si va fi prezenta astazi pentru a saptea oara, anul acesta, in semifinalele unui turneu.

Urmeaza Errani

In semifinalele turneului de la Toronto, Simona o va avea adversara pe italianca S.Errani, ocupanta locului 17 WTA. Partida se va disputa diseara, cu incepere de la ora 20:00 si va fi transmisa de DolceSport 2.

Cu o evidenta diferenta de forta si un serviciu modest, italianca nu ar trebui sa-i puna mari probleme Simonei. De altfel, doua din cele trei intalniri directe, i-au revenit lui Halep. Ultima data jucatoare noastra s-a impus chiar anul acesta, in sferturile turneului de la Stuttgart (6-4,6-4). Desi a avut ca adversare jucatoare ca Mladenovic sau Azarenka, italianca a reusit sa treaca de acestea, obtinand astfel cea mai buna performanta la un turneu pe hard, anul acesta.

Daca in meciul cu A.Kerber cota pentru victoria Simonei varia intre 1.85-1.95, astazi primim o cota de doar 1.30 pentru un succes si o calificare intr-o noua finala semnata de Simona! Pentru o victorie a campioanei noastre in minimul de seturi, cota este 1.70.

1.30 are cota Halep pentru victoria si calificarea in finala turneului de la Toronto

(Freddy K.)


Tottenham exceleaza pe White Hart Lane! O va face si in duelul cu Stoke?


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu