Spaniolii au aflat de ce Ronaldo e suparat pe Zidane! Cota 1.40 sa i se faca pe plac portughezului

Real Madrid a invins-o pe Athletic Bilbao cu 2-1 in ultima etapa din Primera Division, iar starul Cristiano Ronaldo a fost inlocuit in minutul 79 de antrenorul Zinedine Zidane. Portughezul a reactionat furios la aceasta decizie si El Mundo Deportivo dezvaluie motivul.

Ronaldo si-ar dori sa joace toate minutele posibile din acest sezon pentru ca are o miza personala uriasa, in afara titlului cu Real: castigarea Ghetei de Aur. In acest moment, CR7 duce o lupta umar la umar cu Leo Messi, dar argentinianul are un mic avantaj.

23-19 e scorul golurilor marcate de Messi si Ronaldo

Daca Messi are 23 de goluri in acest sezon, Ronaldo a inscris „doar” 19 si mai are 11 etape la dispozitie sa isi depaseasca rivalul. De aceea atacantul „galacticilor” vrea sa ramana pe teren cat mai mult timp, pentru a recupera ecartul, mai ales atunci cand scorurile ii permit sa profite de defensivele rarefiate din Primera. Lupta se va da pana in ultimele etape!

Runda viitoare, Real are meci acasa cu Alaves, cota „galacticilor” la victorie fiind 1.14. Totusi, cine vrea sa parieze pe golurile lui Ronaldo are de castigat! Cristiano are cota 1.40 sa inscrie in meci, dar are cote peste 3.00 pentru „inscrie primul gol” si „inscrie ultimul gol”.

Unibet este o renumita casa de pariuri online scandinava la care gasiti cea mai mare oferta de pariuri pe fotbal, tenis, handbal si baschet, precum si o platforma in care puteti urmari gratuit LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. Dureaza cateva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON oferit. Excelente facilitati oferite de Unibet clientilor din Romania, prin diverse concursuri si promotii. Nu ratati ultima sansa!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu