St. Liege – Kortrijk: Echipa lui Razvan Marin vizeaza playofful

Sambata incepand cu ora 19:00, St. Liege o va intalni pe Kortrijk intr-o partida contand pentru etapa cu numarul 25 din Jupiler League, Belgia.

St. Liege

Cu Razvan Marin titular echipa gazda a rezistat pe terenul celor de la Anderlecht dupa ce din minutul 2 a jucat cu un om mai putin, iar in minutul 90 a mai avut un eliminat. Asadar St. Liege a terminat partida in 9 jucatori dar a scos o remiza 0-0 si ramane in cursa pentru un loc de playoff.
Formatia condusa de Aleksandar Jankovic se afla pe locul al 9-lea cu un total de 33 de puncte, la 6 puncte distanta de playoff.
De remarcat este faptul ca gruparea din Liege nu se afla intr-o forma foarte buna. Este fara victorie de 6 etape, inregistrand o infrangere si 5 remize.

1.44 este cota la Unibet pentru ca echipa gazda sa inscrie peste 1.5 goluri in aceasta confruntare


Citeste si:


Kortrijk

De partea cealalta, formatia oaspete se afla pe 10 cu 27 de puncte, la 6 lungimi distanta de adversara sa, dar are si un meci mai mult disputat.
Etapa trecuta Kortrijk a invins-o pe teren propriu cu 2-1 pe Lokeren si astfel a pus capat celor 7 infrangeri consecutive. De remarcat mai este faptul ca fotbalistii lui Bart Van Lancker vin dupa 4 deplasari din care nu au adunat nici macar un punct. La Unibet, casa de pariuri care iti ofera un pariu fara risc de 250 RON, gasim o cota de 3.05 pentru ca formatia vizitatoare sa nu fie invinsa in aceasta confruntare.
In plus, echipa oaspete are a treia cea mai slaba defensiva cu 47 de goluri primite, chiar si ultima clasata Mouscron a incasat mai putine.


19:00, St. Liege – Kortrijk
Unibet  1.38  4.75 8.50

St. Liege inca poate prinde playofful. Cu 3 puncte din aceasta partida se poate apropia la doar 3 lungimi de Gent care se afla pe treapta a 6-a. Kortrijk nu a impresionat cu nimic in ultima perioada, din contra a aratat ca are probleme in defensiva mai ales in partidele de ”afara”.

Propunere: St. Liege sa castige cota 1.38
De incercat: 1/1 , cota 2.08

Alte cote pentru acest meci:

Liege1

Sursa imagine: Onlinesport.ro

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu