Start in Bundesliga! Bayern Munchen – Hamburger SV in deschidere!

Screenshot_1Astazi, incepand cu ora 21.30 se da startul sezonului 2015/2016 in Bundesliga. In prologul primei etape se intalnesc pe Allianz – Arena, campioana en-titre Bayern Munchen, si echipa care a scapat din nou de retrogradare dupa un baraj, ca si in sezonul 2013/2014, Hamburger SV. Meciul va putea fi urmarit in Romania pe canalul 2 al Eurosport.

Sursa foto : romanialibera. ro

Bundesliga : Bayern Munchen – Hamburger SV ….

Premergator startului noului sezon in Bundesliga, Bayern Munchen a avut de disputat Supercupa Germaniei in fata Wolsburgului si prima mansa a DFB Pokal in compania celor de la FC Nottingen. Plecata cu prima sansa in SuperCupa in fata lupilor din Wolsburg, Bayern Munchen a trebuit sa se recunoasca pana la urma invinsa la penalty-uri, chiar daca in timpul regulamentar au condus mai bine de jumatate de ora. Golul lui Bendtner din min 90 demonstrand faptul ca jocul lui Bayern a fost unul nemultumitor, victoria revenind echipei care a demonstrat mai mult. Chiar daca in teren s-au aflat Robben, Muller, Lewandowski sau noile achizitii Vidal si Douglas Costa, motive de ingrijorare in tabara oaspetilor au aparut inca din startul partidei, atunci cand De Bruyne a reusit sa pacaleasca apararea bavareza, intinzandu-l serios pe Manu Neuer. Dupa aceasta finala pierduta, Bayern a reusit sa mai indulceasca supararea fanilor , prin castigarea turneului de 2 zile organizat chiar pe Allianz – Arena, Audi Cup. Bavarezii lui Pep Guardiola au reusit sa treca in finala de Real Madrid, cu 1-0, dupa golul marcat de R. Lewandowski in minutul 88. Saptamana trecuta, intr-un ultim antrenament inainte de startul noului sezon de Bundesliga, Bayern Munchen a reusit sa treaca, in prima mansa a DFB Pokal, de FC Nottingen din Liga a 4 a ( Regionalica West ). La capitolul transferuri oficialii de pe Allianz-Arena se pot lauda cu sosirile lui Douglas Costa de la Shakhtior, Arturo Vidal de la Juventus , si Sven Ulreich de la Stuttgart. S-au bifat si cateva plecari in aceasta vara de la gigantul bavarez, poate cea mai importanta, cea a lui Xherdan Shaqiri, cedat definitiv la Inter Milano. Pentru partida din acesta seara Pep Guardiola nu se va putea baza pe Badstuber, Javi Marinez,  Kirchhoff, si  F. Ribery toti acestia acuzand accidentari.

Echipa probabila : Neuer – Lahm, Benatia, J. Boateng, Alaba – Xabi Alonso – Robben, T. Müller, Vidal, Douglas Costa -Lewandowski.

De partea cealalta Hamburg, dupa cum bine stim a incheiat sezonul trecut , ca si cel precedent, in genunchi. Aproape de prima retrogradare din istorie, cum , necum Hamburg a reusit sa castige in ultima etapa 2-0 cu Schalke si profitand de infrangerea Freiburg-ului a reusit in-extrem-is sa prinda locul de baraj pentru ramanerea in Bundesliga. La baraj a dat de Karlsruher, locul 3 din zweite, formatie care si-a dorit cu ardoare promovarea, dovada stand faptul ca Hamburg a reusit sa treaca de formatia de liga secunda doar dupa 120 minute la jocul retur. 1-1 a fost la Hamburg acasa, acelasi scor fiind inregistrat si la jocul retur, doar golul lui Muller din minutul 115, a facut ca Hamburg sa joace si in acest sezon in Bundesliga. Chiar daca a pierdut jucatori ca Heiko Westermann, Marcell Jansen, si Rafael van der Vaart ( poate cel mai important ), in acesta vara, si a adus doar jucatori in majoritate liberi de contract, Hamburg nu a aratat rau in aceasta perioada de pregatire premergatoare startului noului sezon, dovada fiind faptul ca trupa antrenata de B. Labbadia a obtinut numai putin de 5 victorii, a terminat la egalitate un singur meci, si a pierdut o singura disputa. Cand toata lumea se astepta mai putin, iata ca la sfarsitul saptamanii trecute Hamburg a reusit sa se impotmoleasca in fata echipei de liga a 4 a ( Regionalica West ), Jena, in prima mansa a Cupei Germaniei. 2-2 a fost in timpul regulamentar, baietii din regionala reusind sa dea lovitura decisiva in minutul 106, golul lui Pieles spulberand orice sansa pentru baietii lui Labbadia de a merge mai departe in Cupa Germaniei. Antrenorul oaspetilor nu-i va putea folosi in deplasarea de pe Allianz – Arena pe portarul Drobny, Cleber, Götz, Marcos,Demirbay, Gouaida, Jiracek, Stieber, Altintas, si Rudnevs, toti acestia fiind accidentati sau neinclusi in lotul deplasat de Labbadia la Munchen.

Echipa probabila : Adler – Diekmeier, Djourou, Spahic, Ostrzolek – Ekdal, Jung, Holtby – N. Müller, Lasogga, Ilicevic.

Statistica ne spune ca ….

 – Hamburger SV nu a mai castigat in campionat in fata lui Bayern Munchen din 2009, iar pe Allianz – Arena, Hamburger SV nu a mai bifat un succes in Bundesliga din 2007.

– In ultimii 4 ani Hamburg a incasat numai putin de 35 de goluri in campionat, pe Allianz- Arena, scorurile record fiind inregistrate in martie 2011 ( 6-0 ), august acelasi an ( 5-0 ), martie 2013 ( 9-2 ) si in februarie anul curent 8-0.

– Din 2012, de la un meci de cupa, castigat de Bayern cu 1-0 la Hamburg, a mai fost doar un singur meci de sub 2,5 goluri marcate. In aceasta perioada s-au disputat numai putin de 9 partide, toate castigate de bavarezi.

Concluzii si pont ….

Bayern este clar favorita acestei partide, singura problema pe care ne-o punem este doar scorul care va fi inregistrat la finalul partidei pe tabela de marcaj de pe Allianz -Arena. Cum cele doua ne-au oferit ani la rand meciuri spectaculoase, nu credem ca in acest meci vor face exceptie de la regula, si numarul golurilor va fi sigur mai mare sau egal cu 3, avand in vedere si faptul ca apararea Hamburgului pare destul de permisiva, daca o formatie de liga a 4 a cum este Jena, a reusit sa inscrie oaspetilor de azi 3 goluri.

  • Bayern Munchen castiga & peste 2,5 goluri marcate in meci @ Cota 1.40
  • Total cornere ale echipei oaspete – peste 2,5 cornere @ Cota 1.78
  • Total goluri marcate de echipa gazda – peste 2,5 goluri @ Cota 1.47 ( Frankie Wilde )

( Alyn Mirea ).



Manchester City – Chelsea, şocul rundei secunde de PL: Toate meciurile şi cotele sunt aici!


Bundesliga: Pariuri 1×2 te pregateste de runda cu numarul 1!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu