Start in ligile inferioare englezesti! Preview pentru Championship,League One si Two!

anglia middlesbrough bournemouth sursa foto: www.b7rfree.comFluier de start si pentru ligile inferioare din Anglia, Championship, League One si League Two. Deoarece sunt asteptate cu nerabdare de catre  pariori, si redactia noastra si-a unit fortele si, va aduce la cunostinta cateva dintre chestiile elementare despre acestea aceste ligi, inainte de startul acestora.

Sursa foto : football-league.co.uk

  • Orele de disputare ale partidelor sunt cele din UK. Pentru a sti la ce ora se disputa in Romania: ora afisata in poza +2

Championship ( Liga a 2 a ) ….

Championship este a doua liga ca valoare din Anglia, cotata financiar la aproximativ jumatate de miliard de lire sterline, multe echipe de traditie se intalnesc aici. QPR si Hull sunt principalele favorite la promovare, alaturi de Burnley, acestea au retrogradat din Premier League, dar isi mentin sanse reale la o revenire pe prima scena fotbalistica. La polul opus stau MK Dons, Bristol City si Preston NE, care sunt new entry in sezonul 2015-2016. Specialistii englezi nu exclud posbilitatea ca si in acest an competitional sa avem parte de o echipa surpriza in primele sase pozitii, o parte sustin ca Wolves ar fi, cei mai multi ca Middlesbrough.

Screenshot_1

League One ( Liga a 3 a ) ….

League One este si ea pregatita pentru startul de sambata, toate cele 24 de echipe sunt pregatite de primul duel din acest nou sezon. Millwall, Wigan si Blackpool sunt echipele care au retrogradat din Championship, primele doua fiind si favoritele la promovare in acest an, in timp ce Burton, Shrewsbury, Bury si Southend sunt echipele care au promovat din League Two. Diferenta mare de valoare intre primele doua ligi englezesti si aceasta, daca in Championship vorbeam de un total format din sute de milioane de lire sterline, valoarea ligii a treia ca valoare este de aproximativ 80 milioane de lire sterline.

Screenshot_1

League Two ( Liga a 4 a ) ….

League Two este si ea o liga de referinta a Angliei, valorea celor 24 de echipe ridicandu-se la aproximativ 45 milioane de lire sterline. Notts, Crawley, Leyton si Yeovil sunt echipele care au retrogradat dintr-o liga superioara, insa este greu de spus daca reuseste macar una din aceste echipe sa promoveze. Se anunta un duel greu, favorita pare insa Portsmouth, urmata de Luton. Echipele care au reusit sa promoveze dintr-un esalon inferior sunt Barnet si Bristol Rovers, cele doua fiind catalogate printre echipele care se vor bate la retrogradare.

Screenshot_1

(Iulian Saulea ).



Incep ligile inferioare din Marea Britanie, 15 ponturi, 14 partide!


Premier League 2015-2016: Cotele primei etape!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu