Start intr-un nou sezon al concursului Predictorul 1×2: Premii saptamanale consistente, participare gratuita!

Un nou sezon din Predictorul1x2 porneste la drum. Runda acestei saptamani va aduce in atentie 12 meciuri de fotbal programate in zilele de sambata, 11 august si duminica, 12 august. Avem evenimente de prima mana, in conditiile in care, pe langa clasicele dueluri din Liga 1, in finalul acestei saptamani pornesc la drum doua super-campionate: Premier League si Ligue 1!

 Adauga predictie AICI!

Data limita de inscriere la etapa cu numarul 71 din Predictorul1x2 este sambata, 11 august ora 17:00. Participarea este GRATUITA, premiile raman aceleasi, 1500 de lei pe etapa, iar VIP-ul saptamanii este Dan Bara (user: eldio). Participantii care vor avea predictii mai bune decat Dan vor intra in lupta pentru premiile speciale aflate in joc.

Modificari, in debut de sezon

Indragitul concurs, inspirat din celebrul Pronosport, are din acest sezon un nou partner. Este vorba de Betfair, agentie care pune la dispozitia tuturor clientilor cote de top, pariuri speciale, dar si un super Bonus de 450 de lei, pe care il puteti accesa dand click aici. 

IMPORTANT!

 Regulamentul integral al concursului Predictorul1x2 poate fi consultat aici. 

 


Predictorul1x2, etapa a 71-a: Predictiile lui Dan Bara (user: eldio)

Dupa ce ati indeplinit cerintele enumerate mai sus, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina etapei a 71-a din Predictorul1x2. Bifati variantele 1,x sau 2 pentru fiecare din cele 12 meciuri. Daca inspiratia si flerul sunt la inaltime, in prima parte a saptamanii viitoare aveti sansa de a intra in posesia unui premiu de etape. Succes, tuturor!

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 10 0


Lasa un comentariu