Steaua – Tg.Mures: Va dezamagi din nou campioana? Care e pontul tau?

Steaua - Petrolul fani trencin cupa romanieiParcursul detinatoarei titlului in startul noii stagiuni competitionale, a fost departe de asteptarile fanilor si conducerii. Practic, in cele 11 partide oficiale disputate, Steaua a contabilizat doar 2 victorii cu greutate, aici referindu-ne la succesul din deplsarea la Trencin si cel extrem de clar din campionat, 3-0 la Turnu Severin, cu Pandurii. A mai fost si victoria la Botosani, obtinuta insa la capatul unei partide in care gazdele au acuzat vehement si pe buna dreptate maniera de arbitraj.

Mult mai multe sunt insa nerealizarile. Trupa lui Radoi a fost cat pe ce sa fie eliminata de Trencin, chiar acasa, aceasta in ciuda acelui 2-0 din tur, a pierdut, cu 3-5 la general, dubla cu Partizan din Liga Campionilor si o data cu aceasta, sansa de a ajunge la masa bogatilor. Amenintarile patronului Gigi Becali, care pare din ce in ce mai hotarat sa nu investeasca in echipa, au ramas insa fara niciun rezultat, Steaua continuand seria negativa in campionat: 0-0, acasa, in marele derby cu Dinamo si un 0-2 la Astra. Ros-albastrii au fost clar dezavantajati la Giurgiu, insa ce ramane este rezultatul. Sa nu uitam ca primul pas in gol al stagiunii, a fost facut chiar la debut, in Supercupa: 0-1 cu Tg.Mures.


INFO: Doar 3 victorii a adunat Steaua, in primele 11 meciuri oficiale din acest sezon!


Diseara, de la ora 21:00, Steaua are sansa revansei in fara muresenilor, o victorie ce le-a aduce un plus de moral, premergator turului cu Rosenborg din Europa League. Forma, dar si starea de spirit din vestiarul Stelei, nu ne sunt insa aliate in directia alegerii pariului pe gazde, in acest derby al rundei cu numarul 7 din Liga 1.

Tu ce pariezi la Steaua – Tg.Mures? Mergi in continuare pe mana campioanei, sau consideri ca muresenii vor da lovitura la Bucuresti? 

Ce pariezi la Steaua – Tg.Mures?

 

 


Completam oferta de ponturi din Premier League: Recomandarile tipserilor englezi!

 


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu