Completam oferta de ponturi din Premier League: Recomandarile tipserilor englezi!

Premier League 222 www sportskeedacomWest Ham, performera etapei 1 de Premier League, in care s-a impus pe terenul lui Arsenal, joaca acasa cu Leicester. Şi “vulpile” au avut o prestatie dezinvolta in partida cu Sunderland de pe King Power Stadium, duel in care conduceau cu 3-0 inca de la pauza. 4-2 a fost rezultatul final.

Swansea primeste vizita lui Newcastle. In stagiunea ’14/’15, dubla dintre cele doua a generat 9 goluri, 5 marcate de “lebede”. “Directa” din Tara Galilor s-a incheiat cu scorul de 2-2. Spectacolul si-ar putea face apartia si astazi. Swansea a pornit excelent, cu un 2-2 la Chelsea, acelasi rezultat fiind obtinut si de Newcastle, acasa cu Southamton.

Watford poate ajunge la 4 puncte, cu un succes acasa, contra lui West Brom. Daca nou promovata, cu un lot serios consolidat in pauza de vara,  a bifat in prima etapa o remiza la Everton, meci in care gazdele au egalat pe final, de partea cealalta, WBA nu a avut nicio sansa in disputa de acasa cu Man. City, pierduta cu 0-3.

 Sunderland si Norwich fac parte din grupul formatiilor fara punct dupa prima runda. Cu Pantilimon intre buturi, „pisicile negre” au avut o prima repriza de cosmar la Leicester, pierdut cu 0-3. Au echilibrat dupa pauza, marcand de 2 ori, dar e evident faptul ca Sunderland trebuie sa-si puna la punct defensiva.
Nici Norwich nu s-a descurcat deloc bine in confruntarea de acasa cu Palace, castigat cu 3-1 de londonezi.

Pentru pronosticuri la aceste 4 confruntari, am apelat la experienta tipserilor englezi. Ponturile propuse de acestia pentru a doua runda din Premier League sunt:

(ora 17:00) West Ham – Leicester: 2-4 goluri in meci
(ora 17:00) Swansea – Newcastle: 1 cu handicap 0
(ora 17:00) Swansea – Newcastle: 1 si ambele marcheaza
(ora 17:00) Watford – West Brom: 1 cu handicap 0
(ora 17:00): Sunderland – Norwich: ambele marcheaza
(ora 17:00): Sunderland – Norwich: 1x

(foto: www sportskeeda.com)


 

Southampton vs Everton: Mananca “sfintii”, “caramele”?

Tottenham exceleaza pe White Hart Lane! O va face si in duelul cu Stoke?


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu