„Sub sau peste” 2.5 goluri la Belfast: Ce o sa pariezi?

romania belfast sursa antidotul.roFara a fi decisiv, meciul de la Belfast dintre Irlanda de Nord si Romania are totusi o imensa importanta pentru forma finala a clasamentului grupei F.

Sursa foto: antidotul.ro

Romania este lider, iar cu o victorie la Belfast se rupe de pluton. In acelasi timp insa, o remiza sau o nedorita victorie a gazdelor, complica lupta „tricolorilor” si, prin jocul rezultatelor, redeschide batalia pentru locul secund, vanat in primul rand de Ungaria.

„Sub sau peste” 2.5 goluri la Belfast: Ce o sa pariezi?

Este clar insa, daca ramane neinvinsa si dupa aceasta deplasare, Romania isi fortifica si mai mult sansele de a juca la Europeanul de anul viitor. Cu alte cuvine, la Belfast, nationala are doua sanse din trei: remiza sau victorie. Cum are si o serie de probleme de lot, majoritatea venind din compartimentul ofensiv, n-ar fi deloc exclus ca Anghel Iordanescu sa gandeasca o tactica defensiva pentru intalnirea de la Belfast.

Nici macar n-ar fi ceva nou pentru actualul tehnician al primei reprezentative sau pentru ceea stim ca joaca cu preponderenta Romania. Chiar in aceasta campanie avem cateva exemple elocvente in aceasta directie, precum jocul cu Grecia din deplasare. De asemenea, marturie sta golaverajul: 7-1 dupa 5 partide. Ne aparam bine, dar suferim in fata portii, aspect ce ne-a dat cel mai serios de gandit, in disputa cu Feroe din acest an.

Romania: Tătărușanu – Săpunaru, Dr. Grigore, Chiricheș, Sepsi – Pintilii, Prepeliță – Torje, Chipciu, Maxim – Keşeru

Desi are in lot jucatori ce evolueaza in puternica prima liga engleza si este in fata unei performante majore, Irlanda de Nord stie ca poate pierde pe mansa sa, daca nu va avea mare grija sa inchida toate spatiile din defensiva. Pentru ca pana la urma, nord-irlandezii sunt constienti ca si un punct contra Romaniei ii ajuta, in incercarea de a bifa prima prezenta la un turneu final european. Aceasta mai ales daca Finlanda se impune in jocul cu Ungaria.

Irlanda de Nord: McGovern – McLaughlin, McAuley, Hughes, Brunt – Evans – Davis, Baird, Norwood, Ward – Lafferty

Noi consideram ca va fi o disputa cu putine goluri, pronostic sustinut si de cotele oferite de bookmakeri. Dar care e parerea ta?

Cote >

Sub 2.5 goluri @ 1.50

Peste 2.5 goluri @ 2.50
Sub 1.5 goluri @ 2.55
Peste 1.5 goluri @ 1.50
2-3 goluri in meci @ 2.05
1-3 goluri in meci @ 1.25
0-0 scor final @ 7.00


 

Irlanda de Nord – Romania: Anticipati o remiza!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu