Tottenham exceleaza pe White Hart Lane! O va face si in duelul cu Stoke?

Tottenham ArsenalTottenham si  Stoke isi vor masura fortele pe White Hart Lane, incepand cu ora 17:00, intr-o confruntare contand pentru a doua runda din Premier League. 

Tottenham – Stoke

Londonezii au debutat cu stangul in noul sezon de Premier League, chiar daca elevii lui Pochettino au dominat o mare parte din meci.  Ocaziile ratate de Eriksen impotriva celor de la United, i-au dus la disperare pe suporterii lui Spurs. Ghinionul a facut ca Vorm sa incaseze un autogol, poarta nefiindui amenintata in mod serios.

Pe propriul teren, Tottenham a dat dovada si in sezonul precedent, de un joc bine inchegat, datorita caruia au reusit sa-si domine in mod clar adversarul. Nucleul londonezilor sta chiar in linia mediana, acolo unde Eriksen, Chadli si Dembele acopera o mare parte a terenului.

Stoke, ramane eterna echipa de “casa”, chiar daca in etapa precedenta, Liverpool a reusit sa sparga fortareata. Mark Hughes este constient ca deplasarile nu sunt tocmai propice pentru echipa sa, in obtinerea punctelor. Lipsa unui playmaker si a unei linii solide, de legatura intre atac si aparare, o fac pe Stoke sa fie destul de vulnerabila. In aceasi masura, absenta unor mijlocasi defensivi, de valoare, o expun pe Stoke atacurilor pozitionale ale adversarului. Mai amintim si faptul ca „olarii” se vor confrunta astazi cu o serie de absente grele:  Shawcross, Krkic, Pieters, Wilson dar si Arnautovic.

Tottenham Hotspur:
Lloris, Rose, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Mason, Bentaleb, Dembele, Eriksen, Chadli, Kane

Stoke City:
Butland, Johnson, Cameron, Muniesa, Pieters, Van Ginkel, Whelan, Walters, Adam, Shaqiri, Diouf


Info:  

  • Cele doua echipe s-au intalnit de 15 ori, din 2008 pana in prezent, Tottenham avand castig de cauza de 7 ori, Stoke de 5 ori.
  • Anul acesta Tottenham a reusit sa castige aproape toate meciurile de pe White Hart Lane, exceptie facand disputele cu Leicester, Villa si City.
  • Stoke nu a mai simtit gustul victoriei intr-un meci  din deplasare, din luna februarie. S-a impus atunci la Villa,  printr-un gol din penalty in min. 93.
  • Arbitrul partidei: Robert Madley, a debutat in BPL in 2013, iar pana in prezent a arbitrat 17 partide, in care a aratat 49 de cartonase galbene si 4 cartonase rosii.

Ponturi:

Stoke incaseaza mai multe cartonase
Tottneham castiga


 

Liga Portuguesa: FC Porto incepe stagiunea pe Dragao!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu