Super-transfer realizat azi de Juventus: Vezi pe cine au platit torinezii 22 de milioane €!

Conform site-ului Calciomercato, Juventus a bifat deja prima achizitie a iernii! Campioana Italiei a ajuns la un acord cu Chelsea, pentru cumpararea definitiva a columbianului Juan Cuadrado.

Mijlocasul de banda a fost achizitionat de londonezi in iarna lui 2015, in schimbul acestuia, Chelsea platindu-i Fiorentinei aproximativ 30 de milioane de euro. Dupa 13 meciuri neconvingatoare sub comanda lui Mourinho, Cuadrado a fost imprumutat in aceasta vara la Juventus, in schimbul a 1.5 milioane de euro. Allegri a avut nevoie doar de 5 partide oficiale pentru a se convinge de calitatile jucatorului de 27 de ani, cerand transferul definitiv si imediat al acestuia.

Presa italiana anunta ca cele doua cluburi s-au inteles astazi pentru perfectarea mutarii, ce va fi insa oficializata abia dupa 1 ianuarie 2016, cand se deschide in Serie A fereastra de transferuri. Calciomarcato precizeaza ca Chelsea a cerut pe Cuadrado 25 de milioane de euro, insa londonezii au mai lasat din pret, pana la 22 de milioane.

46 de selectii are Cuadrado in nationala Columbiei

145 de meciuri a jucat Cuadrado in Serie A, pentru Udinese, Lecce, Fiorentina si Juventus, reusind sa marcheze 23 de goluri


Pariuri1x2 te pregateste de Liga Campionilor: Informatii, cote, echipe probabile, ponturi!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu