Superbet, desemnat cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrala si de Est, la Gala CEGC Awards 2017!

In cadrul Galei CEGC Awards 2017 agentia Sueprbet a castigat premiul pentru „Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrala si de Est.”.


Desfasurarea concursului castigat de Superbet

TImp de 90 de zile toti operatorii din Europa Centrala si de Est au fost afisati pe site-ul evenimentului si au primit voturi de la jucatori. Primii 5 clasati au ajuns in finala, votul decisiv fiind dat de participantii la conferinta – adica oameni din industrie.

Declaratiile oficiale acordate dupa castigarea premiului

Vlad Ardeleanu, directorul general Superbet Romania: „Acest premiu ne onoreaza si ne obliga. Confirma profesionalismul echipei Superbet, dar si faptul ca investitiile facute pana acum se vad deja din reactia pietei, a jucatorilor care, iata, ne apreciaza, alaturi de colegii din industrie care au avut votul final. Am primit vestea acestui premiu chiar in ziua in care compania si-a anuntat tranzactionarea pe piata de capital de la Bucuresti. Cea mai mare parte din banii atrasi vor fi directionati catre dezvoltarea de tehnologie avansata pentru mediul online”.

Experienta traita in agentiile Superbet din Romania

Agentiile Superbet din Romania au un farmec aparte. In acestea, pariorii se pot intalni cu prietenii si pot urmari evenimentele sportive la televizoarele din incinta agentiei, mizand pe acestea in timp real, folosindu-se de optiunea pariurilor live. In acelasi timp, regasim o atmosfera relaxanta, variante multiple de jocuri virtuale precum BeSix si, extrem de important, diverse optiuni de pariuri de o calitate superioara, precum combo-uri de tipul „1X & peste/sub 1.5 goluri, 2.5 goluri” sau pariuri pe performantele jucatorilor de fotbal (goluri, pase reusite), baschet (puncte, recuperari, pase etc), hochei (goluri, pase etc) si asa mai departe.


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 4 2


Comments 2

  1. Ionescu Alain

    Eu am o singura intrebare:

    De ce nu se pomeneste nimic despre ” NU MERGE ACEASTA COMBINATIE” aplicata de marea agenie SUPERBET in momentul in care ajungi sa castigi o anumita suma ????

    Poate va lasa inima si primim si noi, prostii, care avem experienta mai mare vis a vis de casele de pariuri, un raspuns.
    Ma indoiesc, avand in vedere faptul ca pentru voi toate casele de pariuri au cote extraordinare, sunt minunate si ne „ajuta” sa castigam. In loc sa aratati problemele, sa le discutati, sa gaisim rezolvari voi sunteti o comunitate de pariori care sustine casele de pariuri, ceea ce mi se pare cel putin bizar!!!

    DACA COTIZEAZA SI CIRCUS II PROMOVATI SI PE EI??????

  2. Ionescu Alain

    Hai sa va fac un rezumat scurt, poate ajuta pariorii incepatori:

    PENTRU CEI CARE CASTIGA SI NU SUNT DONATORI:
    In afara de faptul ca tb citita, FOARTE BINE, sctiunea T&C, va impartasesc cateva detalii care ne arata cat de minunate sunt casele de pariuri:

    – Sporting limiteaza miza desi tb sa pariezi 2000 ptr rulaj (iesire maxima 110-120 ron),
    – WINMASTERS : fix la fel doar ca rulajul e de 6600 dar limita mizei este 100-200 ron
    – SUPERBET: iti blocheaza posibilitatea de a mai paria : NU MERGE ACEASTA COMBINATIE (asa spune sistemul e raspunsul fatucilor pe chat)
    – FORTUNA : te limiteaza la maxim 4 lei miza cand incepi sa castigi
    – MAX BET: idem fortuna
    – CIRCUS: ultimele panarame care sicaneaza constant jucatorii si trag de timp la retrageri. In final BLOCAJ TOTAL: MIZA ZERO
    – CASA PARIURILOR : LIMITARE in momentul in care castigi constant
    – BETANO – limiteaza dar mult mai rar (5; 10% din miza normala. In functie de cota acest 10% poate sa fie si > 4000). In ultima vreme au crescut f mult.

    – RESTUL SUNT ACCEPTABILE si dpdv al meu sunt clasificate astfel:

    – BETFAIR( / NET BET
    – STANLEY (cote bune, uneori nu accepta toata miza pariata);
    – UNIBET si 888 (aceeasi platforma dar cote putin diferite sau intraziate modificarile)

    PS. ASTA VREAU SA VAD DE LA TINE DRAGUL NOSTRU DAN BARA. NU SA-MI SPUI CE COTE IMENSE ARE WINMASTERS. OAMENII NOI ISI PIERD BANII DIN CAUZA TA. TRECI DES PE LA BISERICA????

Lasa un comentariu